SieMatic S3
Nieuwenhuis Greeploos

Prijs op aanvraagt.e.a.b.

SieMatic S3 combineert kwaliteit en functionaliteit met een tijdloze en innovatieve vormgeving. De keuken is modern, maar met speelse details. Zo is het mogelijk om met kleuraccenten te zorgen voor mooie contrasten en is er een hoogteverschil tussen het aanrecht en het kookgedeelte. De greeploze keuken SieMatic S3 maakt van elke ruimte – groot en klein – een handige en gezellige designkeuken.

Veel mogelijkheden
De horizontale en verticale greeplijsten van SieMatic S3 zorgen voor een prachtige strakke belijning van deze SieMatic keuken. Om deze belijning extra te benadrukken, kunt u kiezen voor gekleurde greeplijsten. Met de kleur van uw keuze wordt de keuken ingetogen of juist uitbundig. Ook voor wat betreft de fronten van de laden en kastjes – inclusief de open boven- en onderkasten en de hoge vitrinekasten – is er keuze uit diverse kleuren en uit matte en glanzende lak.

Varieer met handgrepen
De praktische en ergonomische aluminium handgrepen, die in het midden van de laden en uittrekelementen zitten, zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. U kunt ze gemakkelijk en zonder gereedschap wisselen wanneer u eens iets anders wilt. Zo gaat de SieMatic S3 nooit vervelen!

Deze greeploze wandkeuken van SieMatic is modern, maar met speelse details. Een keuken die nooit gaat vervelen.