Uw reservering is gelukt!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!  

U heeft de showroomkeuken succesvol gereserveerd. Deze keukens staat voor u klaar in de Nieuwenhuis showroom. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn helpen wij u door dit proces heen met een paar simpele stappen:

  • Deze keuken wordt voor u achter gehouden, zodat u in alle rust een beslissing kan maken
  • Wij nemen vinnen 24 uur telefonisch contact met u op
  • U bent welkom in onze showroom om deze keuken te bekijken
  • De keuken gaat pas terug in de verkoop als u ervan afziet!

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen via: 0416-539265. 

Background image
Zondag 5 februari
geopend

De grootste Keukenzaak van Noord-Nederland 
Met vijf geweldige showrooms is Nieuwenhuis Keukens de grootste
keukenzaak van Noord-Nederland. Bezoek één van onze 5 keukenvestigingen
en laat u inspireren. Nieuwenhuis Keukens is gevestigd in:

Alleen de beste keukenapparaten

Hoogstaande kwaliteit en een scherpe prijs gaan prima samen! Dat bewijs levert Nieuwenhuis Keukens met het eigen merk Selekt Keukens: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. En bovendien zijn ze blijvend in prijs verlaagd!

Uw keuken in een 3D-ontwerp?

Het ontwerpen van uw eigen droomkeuken was nog nooit zo leuk en makkelijk! In drie stappen komen al uw eisen en wensen tot leven in een realistisch 3D-ontwerp. Makkelijk te gebruiken door iedereen.

Klik hieronder om het 3D-ontwerp te starten.

Nieuwenhuis Selekt Keukens

Hoogstaande kwaliteit en een scherpe prijs gaan prima samen! Dat bewijs levert Nieuwenhuis Keukens met het eigen merk Selekt Keukens: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. En bovendien zijn ze blijvend in prijs verlaagd!

SieMatic keukens

Bekroonde ideeën en vormgeving. Praktische vondsten en originele oplossingen. Verrassende materialen en details. Perfecte constructie en afwerking. Tijdloos en individueel design. Dat is SieMatic. Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic-dealer van het noorden.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Nieuwenhuis Selekt Keukens

Hoogstaande kwaliteit en een lage prijs gaan uitstekend samen! Dat bewijs levert Nieuwenhuis Keukens met het eigen merk Selekt Keukens: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Selekt Keukens zijn verkrijgbaar in vele stijlen en types. Klassieke keukens met de sfeer van toen en de kwaliteit van nu, stralen gezelligheid en warmte uit. De moderne keukens kenmerken zich door een strak, trendy en stijlvol design. Alle Selekt Keukens zijn zeer hoogwaardig afgewerkt en leverbaar in diverse materialen, kleuren en vormen. Bovendien zijn ze nu blijvend in prijs verlaagd!

SieMatic keukens

Bekroonde ideeën en vormgeving. Praktische vondsten en originele oplossingen. Verrassende materialen en details. Perfecte constructie en afwerking. Tijdloos en individueel design. Dat is SieMatic. Nieuwenhuis Keukens is dé SieMatic-dealer van het noorden. De hoogwaardige keukens van SieMatic zijn met liefde voor detail gemaakt. Dat ervaart u aan de buiten- én binnenkant. SieMatic biedt oneindig veel mogelijkheden in kleuren, stijlen en materialen: van modern tot klassiek. En ook van binnen zijn de keukens ideaal met handige kasten, laden en uittrekelementen. Met SieMatic haalt u topdesign in huis! 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd
Home
Terug
Sluiten