Moderne keuken Tijn
Nieuwenhuis Landelijk

Prijs op aanvraagt.e.a.b.

Moderne keuken Tijn
De klassiek-moderne keuken Tijn combineert een strak design met landelijke elementen. Een echte blikvanger in de keuken is het drie centimeter dikke werkblad van graniet. De donkere kleur van het werkblad en de horizontale tegeltjes op de achterwand vormt een mooi contrast met de verder witte keuken en zorgt voor sfeer en warmte.

Hoogwaardige Siemens apparatuur
De hoekkeuken van Selekt Keukens heeft aan de onderzijde witte paneeldeuren en laden. De drie bovenkastjes zijn mooi afgewerkt met stijlvol matglas. De kastjes en laden openen met een ovalen, roestvrijstalen knop. Vanzelfsprekend is keuken Tijn van alle gemakken voorzien. De keuken wordt namelijk geleverd met hoogwaardige apparatuur van Siemens, waaronder een gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Volop opbergruimte
Met de diverse kastjes en de brede laden biedt de keuken volop opbergmogelijkheid. Naast de drie bovenkastjes bevindt zich nog een extra plank, waarop bijvoorbeeld kookboeken of losse apparatuur geplaatst kunnen worden. De moderne keuken Tijn is in verschillende opstellingen en kleuren verkrijgbaar.

  • Klassiek-moderne hoekkeuken
  • 3 centimeter graniet werkblad
  • Bovenkastjes afgewerkt met glas voor een mooi effect
  • Hoogwaardige Siemens apparatuur
  • In diverse opstellingen en kleuren verkrijgbaar

De klassiek-moderne keuken Tijn van Selekt Keukens combineert een strak design met landelijke details.