Een tijdloze keuken voor de toekomst

Een nieuwe keuken koopt u niet voor even, maar vaak voor het leven. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw keukenvertrek ook jaren later nog steeds aan uw smaak en wensen voldoet? Door voor een tijdloze keuken te kiezen weet u zeker dat het ontwerp van uw kookruimte tot in de lengte van dagen bevalt. Met de tips en adviezen van de keukenspecialisten van Nieuwenhuis Keukens creëert u een keukenvertrek voor nu én de verre toekomst.

Eindeloos keukenplezier

Voor wie graag eindeloos wil genieten van een keuken, is een tijdloze keuken een prima uitkomst. De experts van Nieuwenhuis Keukens helpen u graag bij het samenstellen van een keukenvertrek dat niet gaat vervelen. Van de meest geschikte kleurstelling tot het gebruik van materialen en de indeling van keukenapparatuur; met de adviezen van de keukenspecialist van Noord-Nederland op zak stelt u zonder problemen een eenvoudig, tijdloos en functioneel keukenontwerp samen. En daarbij is volop ruimte voor eigen inbreng. Houdt u van felle, contrasterende kleuren of kiest u voor de 'veilige weg' met een sobere, neutrale afwerking? Aan u de keus!

Kleuren maken de keuken

De kleurenafstemming is doorslaggevend in een tijdloze keuken. Over het algemeen wordt in het geval van een tijdloos ontwerp met name gekozen voor lichte kleuren als wit, crème en verschillende grijstinten. Trendkleuren kunnen immers gaan vervelen. Tenzij u natuurlijk wel van een beetje kleur in uw huishouden houdt. Door neutrale kleuren te combineren met uitdagende elementen als hippe handvaten en een natuurstenen of houten werkblad geeft u eenvoudig uw eigen draai aan een tijdloze keuken. Bovendien kunt u in de toekomst snel en simpel spelen met elementen wanneer u toe bent aan iets nieuws.

Een tijdloze keuken op uw lijf geschreven

De belangrijkste voorwaarde voor een tijdloze keuken, is dat het kookvertrek aansluit op uw kook-, woon- en leefgedrag. Was de keuken in het verleden louter bedoeld als een plek om te koken en de afwas te doen, tegenwoordig spelen keukens een doorslaggevende rol in het dagelijks leven. Woon- en leefkeukens zijn steeds vaker het middelpunt van het gezinsleven waar samen gegeten, gedronken of gewerkt wordt. Wilt u meer weten over tijdloze keukens? Bestel dan gratis het keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens, boordevol keukentips, de laatste trends en talloze voorbeelden van keukenopstellingen en -stijlen!