Moderne keukens - Nieuwenhuis Keukens

Moderne keukens hebben een strakke uitstraling met veel gladde oppervlakken. Dit maakt deze keuken erg modieus. Wilt u liever niet dat uw keuken te strak wordt, dan kunt u ook in een moderne keuken heel mooi speelse elementen verwerken. Lees verder om te ontdekken wat de kenmerken zijn van een moderne keuken en of deze stijl aansluit bij uw wensen.

 

Kenmerken moderne keukens

Bij moderne keukens draait het om het nieuwste van het nieuwste. Toch heeft ieder van deze keukenstijl een aantal gelijkenissen wat iedere moderne keuken typeert:

  • Strak met gladde afwerkingen: Deze keukenstijl heeft strakke lijnen en gladde afwerkingen. Denk hierbij aan gladde oppervlakken die groot van formaat zijn.
  • Greeploze of semi greeploze kastdeuren: Bij greeploze kastdeuren gaan de kastdeuren open door middel van bijvoorbeeld een push-to-open systeem. Bij semi greeploze kastdeuren kunt u denken aan een inkeping bovenaan de kastdeur of boven op ieder kastdeurtje een platte greep die je bijna niet ziet.
  • Speelse elementen: Sommige keukens hebben naast het strakke karakter een opvallend element, zoals felle kleuren of de combinatie van wit met hout. Hiermee geeft u een persoonlijke touch aan deze keukenstijl.
  • Ruimtelijke uitstraling: Door grote oppervlakten, minimalisme en symmetrie krijgt een moderne keuken een ruimtelijke uitstraling.

Een echte eyecatcher

Moderne keukens strelen het oog. Wanneer u deze keukenstijl toepast in uw keuken valt uw keuken echt op doordat de laatste trends van keukens in uw keuken verwerkt zijn. Zo haalt u de nieuwste inbouwapparatuur en de laatste interieurtrends in huis van deze keukenstijl. Ook ledverlichting of spotjes zijn vaak terug te zien in een moderne keuken, die de specifieke elementen nog meer kunnen laten opvallen.

Moderne keukens: gebruiksvriendelijk

Door de gladde afwerkingen en strakke lijnen is een moderne keuken makkelijk schoon te maken en te houden. Daarnaast zorgt de nieuwste inbouwapparatuur dat u altijd voorzien bent van luxe. Koken wordt hierdoor heel comfortabel. Heeft u interesse in een moderne keuken? Bestel dan ons gratis keukenmagazine vol keukentrends- en tips, inspiratie en innovatie. In ons magazine vindt u niet alleen een grote diversiteit aan moderne keukens, maar ook een hoop andere keukenstijlen. Laat u inspireren door Nieuwenhuis Keukens.