Hoogglans keukens - Nieuwenhuis Keukens

Hoogglans keukens zijn ideaal wanneer u een moderne en luxueuze uitstraling wilt creëren in uw keuken. Rust, eenheid en minimalisme staan in hoogglans keukens centraal. Allerlei accessoires en uitgestald kookgerei zult u in dit type keuken dan ook niet snel tegenkomen. Naast deze kenmerken speelt moderne apparatuur ook een belangrijke rol. Hoogglans keukens staan namelijk bekend om hun innovatieve technologieën en een hoog gebruiksgemak. Dé basis voor ultiem kookplezier!

Moderne materialen en natuurlijke kleuren

Hoogglans keukens zijn strak en stijlvol. Dit komt niet alleen door het gebruik van hoogglans, maar ook door de moderne materialen die gebruikt worden bij deze keukenstijl. Werkbladen van glas en graniet passen dan ook perfect bij dit type keuken. Wat betreft het kleurgebruik zien we vooral natuurlijke tinten terugkomen. Denk hierbij aan grijs, zwart, bruin en donkergroen. Met een hoogglans laag zorgt dit al snel voor een stijlvol geheel. Wilt u uw hoogglans keuken direct in het oog laten springen? Kies dan voor een felle kleur. Zo creëert u een uniek aanzien!

Greeploze hoogglans keukens

Bij het kopen van een hoogglans keuken, komt u net als bij andere keukenstijlen voor een belangrijke keuze te staan: wel of geen grepen. Wanneer u het strakke effect in de gehele keuken door wilt voeren, zijn greeploze kasten de beste keuze. Let er wel op dat vette vingers hierdoor sneller zichtbaar zijn op de keukenkasten. U kunt echter ook voor een strakke greep kiezen van bijvoorbeeld RVS. Hiermee doorbreekt u het minimalistische uiterlijk van een hoogglans keuken op een subtiele wijze.

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u meer weten over hoogglans keukens en/of voorbeeldkeukens bekijken? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met allerlei tips en trends op dit gebied. Zo ziet u direct wat u wel en niet mooi vindt en komt u een stap dichter bij uw ideale keuken!