Greeploze keukens - Nieuwenhuis Keukens

Greeploze keukens worden gekenmerkt door hun strakke en minimalistische uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat greeploze keukens als basis dienen voor een moderne sfeer. Wilt u meer weten over de kenmerken van greeploze keukens en de innovatieve technieken die hierin gebruikt worden? Lees dan verder en ontdek of dit type keuken iets voor u is.

Een rustig aanzien

Wanneer u een greeploze keuken binnenstapt, zal het u direct opvallen dat hier geen plek is voor allerlei accessoires en tierelantijntjes. Nee, in dit type keuken wordt er vaak gekozen voor slechts enkele grote accessoires om het geheel wat sfeer te geven. Verder oogt de keuken vaak strak en rechttoe rechtaan wat resulteert in een rustig en net geheel. Oftewel, een keuken waarin u heerlijk tot rust komt na een lange werkdag.

Moderne materialen en apparatuur

Omdat een greeploze keuken voor een moderne look zorgt, wordt in deze keuken veel gebruik gemaakt van moderne materialen en de nieuwste apparatuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van materialen zoals RVS, glas en keramiek? Moderne technologieën zorgen vervolgens voor een hoog gebruiksgemak. Zo opent en sluit u kasten eenvoudig met de Nock2Open en Softclosing technieken. Wist u bovendien dat keukenapparatuur ook verkrijgbaar is in een greeploze variant? Zo maakt u er echt één geheel van.

Greeploos of semi-greeploos?

Twijfelt u aan het gemak van een greeploze keuken, maar bent u wel een voorstander van de strakke en minimalistische look? Overweeg dan een semi-greeploze keuken. Hierbij zijn de kastdeuren voorzien van een platte, strakke en bijna onzichtbare greep bovenop de deur en profiteert u zowel van gebruiksgemak als een strakke keuken.

Meer inspiratie opdoen over greeploze keukens?

Wilt u meer weten over greeploze keukens en/of voorbeeldkeukens bekijken? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met allerlei tips en trends op dit gebied. Zo krijgt u direct een goed beeld van wat u mooi vindt en wat niet!