Exclusieve keukens met úw karakter

Een unieke keuken, die tot in detail voldoet aan uw stijl en inrichting. Klinkt dat nietaantrekkelijk? Voor hen die houden van uitstraling en anders durven denken biedt het assortiment van Nieuwenhuis Keukens de exclusieve keukens. Een kookvertrek dat is samengesteld met louter hoogwaardige materialen, voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen in keukenland en een perfecte afwerking. Een keuken met úw karakter

Uniek en op maat gemaakt

Exclusieve keukens kennen geen gelijke. Elk kookvertrek is uniek en speciaal voor u gemaakt. De specialisten van Nieuwenhuis Keukens kunnen aan elke wens voldoen; of u nu valt voor de landelijke, handgemaakte keukenstijl of droomt van een hypermoderne designkeuken. Met uw wensen en voorkeuren als leidraad, wordt een allesomvattend keukenontwerp op maat samengesteld. De basis van uw nieuwe droomkeuken wordt gevormd door de keukenopstellingen van A-merken als SieMatic en Selekt Keukens; daarna is het aan u!

Geen rem op opties

Bij het samenstellen van exclusieve keukens zijn er opties te over; deze keukenindeling kent namelijk geen specifieke richtlijnen. Het enige dat gevraagd wordt is een duidelijk, volledig persoonlijk keukenideaal. In de ruim opgezette kookvertrekken is bijvoorbeeld volop plek voor een kookeiland, een apothekerskast en de nieuwste technische snufjes en apparatuur. Wilt u zich écht onderscheiden? Kies dan voor LED-verlichting in uw exclusieve keuken. Deze - en vele andere trends - maken uw nieuwe keukenruimte tot een regelrechte designhit, waar u jarenlang van geniet.

Exclusieve keukens: blikvangers pur sang

Exclusieve keukens zijn anders dan andere keukens. Blikvangers pur sang, specifiek ontwikkeld om aan uw persoonlijke keukenwensen en inrichting te voldoen. En deze exclusiviteit is toegankelijker dan u denkt; Nieuwenhuis Keukens biedt exclusieve keukens in verschillende prijsklassen waardoor het ontwerpen en ontwikkelen van een unieke keukendroom voor elk budget bereikbaar is. Bent u toe aan iets nieuws? Stap in de wereld van exceptioneel design en grenzeloze mogelijkheden! Het uitgebreide keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens biedt u, naast handige tips en de laatste trends, een uitdagend inkijkje in keukenland. Gratis en voor niets.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd