Design keukens - Nieuwenhuis Keukens

Design keukens zijn moderne, luxe keukens met een uniek uiterlijk. Ze zijn voorzien van een strak en stijlvol ontwerp. Wilt u uzelf verzekeren van een trendy keuken die een lange levensduur is beschonken? Dan is de design keuken een uitstekende keuze.  

Kenmerken design keukens

Design keukens zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, maar wat maakt van een keuken nou een echte design keuken? Om zichzelf zo te mogen noemen, moet de keuken beschikken over een modern uiterlijk en een perfecte, vaak gladde afwerking. Het minimalistisch design moet uniek en uitdagend zijn. Vaak beschikt de keuken over een eenvoudig maar stijlvol lijnenspel in tegels en fronten. Er wordt meestal gebruik gemaakt van luxe materialen die voor een chique uitstraling zorgen. De keukenkasten zijn vaak greeploos, wat goed past bij de rest van het strakke uiterlijk van de keuken. Ook zwevende kasten vindt u terug in veel design keukens. Dit geldt eveneens voor contrasterende kleuren en materialen.

Italiaanse design keukens

Design keukens worden vaak gecomplementeerd met Italiaanse apparatuur, omdat deze merken beschikken over diverse keukenapparatuur van hoogwaardige materialen met een strak en luxe uiterlijk. Dit sluit erg goed aan bij de design keukenstijl. Zo vindt u in design keukens bijvoorbeeld vaak SMEG koelkasten of ovens terug, of Lancelotti fornuizen of schouwkappen.


Design keukens in diverse opstellingen

De design keuken komt voor in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw keuken kunt u dus kiezen voor verschillende keukenopstellingen. Een rechte design keuken past in vrijwel elke keukenvorm en -ruimte en heeft een open uitstraling. Wanneer u wat meer ruimte heeft en behoefte aan veel werk- en zitruimte, is de design keuken met een eiland een goede optie. U kunt het eiland inzetten om het fornuis, een wasbak, extra werkruimte of een gezellige bar te plaatsen. De design keuken vormt, ongeacht de opstelling, sowieso het stijlvolle en gezellige hart van een huis.

Meer design keukens bekijken?

Bent u benieuwd naar de design keuken en wilt u hier voorbeelden van bekijken? Bestel dan gratis het keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens. Dit staat boordevol duurzame, strakke design keukens, trends en inspiratie.