Stoere betonnen keukens - Nieuwenhuis Keukens

Betonnen keukens zijn de keukentrend van nu! Of u nu alleen een betonnen werkblad of een volledige betonnen keuken wilt, met deze keukenstijl kunt u alle kanten op. Zo heeft beton niet alleen een stoere en robuuste uitstraling, maar krijg het door de combinatie met de juiste materialen ook een warme en natuurlijk look. Nieuwsgierig? Nieuwenhuis Keukens vertelt u graag meer over betonnen keukens.

Betonnen keukens: stoer en robuust

Wilt u graag een industriële keuken? Dan zijn betonnen keukens een goede keuze! Een keuken van beton heeft een stoere en robuuste uitstraling die zeer goed in een industriële sfeer past. Een dik werkblad van beton past goed in deze stijl. Wanneer dit werkblad te zwaar wordt, kunt u ook kiezen voor een kunststof werkblad met beton-look. Daarnaast is de combinatie van beton met RVS een populaire keuze in de betonnen industriële keuken.

Verschillende stijlen

Beton wordt niet alleen gebruikt in industriële keukens, maar komt ook goed tot zijn recht in lichte moderne of klassieke keukens. Een betonnen keuken kan namelijk ook een warme en natuurlijke uitstraling hebben. Kies bijvoorbeeld voor een dun werkblad van beton en de uitstraling is al heel anders. Wanneer u dit combineert met greeploze, witte keukenkastjes krijgt u een lichte en moderne keuken. Een betonnen keuken met houten elementen zorgt juist voor een warme en landelijke sfeer.

De voor-en nadelen van beton

Beton oogt niet alleen robuust en stoer, dat is het ook! Beton kan namelijk tegen een stootje. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk een hete pan op een betonnen werkblad zetten. Bij beton ziet u wel snel gebruikssporen. Wilt u dit voorkomen dan is het aan te raden om het werkblad te voorzien van een speciale beschermlaag. Gebruik daarnaast altijd snijplanken. Zo blijft uw betonnen keuken zo goed als nieuw!

Bekijk de mogelijkheden van beton

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van beton bij Nieuwenhuis Keukens? Vraag dan eens geheel vrijblijvend ons gratis keukenmagazine aan. Hierin vindt u niet alleen inspiratie voor betonnen keukens, maar ook ideeën en tips met betrekking tot andere keukenstijlen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden bij Nieuwenhuis Keukens, zonder dat u ergens aan vast zit.