Stoere betonnen keukens - Nieuwenhuis Keukens

Een betonnen keuken is stoer en robuust. Dankzij de natuurlijke uitstraling van het bijzondere materiaal verzekert u uw keuken van een uniek uiterlijk. Een beton keuken is daarnaast hard, hittebestendig en slijtvast. Beton is mooi op zichzelf, maar combineert ook goed met andere materialen zoals hout. Bent u op zoek naar een betonnen keuken? Lees dan snel verder.


Betonlook keukens

Wanneer u een betonnen keuken een stapje te ver vindt, kunt u ook gaan voor een betonlook keuken. Keukens met betonlook zijn vaak gemaakt van kunststof of gemodelleerd keramiek en zijn haast niet te onderscheiden van echt beton. Ze zijn daarnaast erg onderhoudsvriendelijk. U kunt de betonlook terug laten komen in het keukenblad, de keukenkasten of in plankjes in de keuken. Door bijvoorbeeld te combineren met wit en zwart creëert u een leuk contrast.


Betonnen aanrechtblad

Een aanrechtblad met betonlook zorgt voor een stoere uitstraling in de keuken en past goed bij verschillende keukenstijlen. Zo komt een betonlook aanrechtblad goed tot zijn recht in moderne keukens, maar past deze ook perfect bij een industrieel of minimalistisch interieur. In combinatie met hout is een betonnen aanrechtblad zelfs een mooie toevoeging aan een modern landelijke keuken. Bekijk hier meer informatie over betonnen aanrechtbladen.

Beton ciré keuken

Beton ciré is een speciaal soort, natuurlijk beton. Dit beton is voorzien van een bijzondere structuur, omdat het gewreven en gewaxt is. Hoewel het uiterlijk van sommige keukenbladen achteruit gaat naarmate ze veel gebruikt geworden, geldt voor een beton ciré aanrechtblad het tegenovergestelde. De pure uitstraling die het beton heeft wordt alleen nog maar meer naarmate deze intensief gebruikt wordt. Met een beton ciré keuken creëert u een ruwe, stoere en unieke stijl.


Meer betonnen keukens bekijken?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van beton of betonlook keukens? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Nieuwenhuis Keukens. Hierin staan diverse betonnen keukens in uiteenlopende stijlen en heel veel keukeninspiratie.