Diverse ovens van Whirlpool | Nieuwenhuis Keukens

Ovens van Whirlpool

Of u nu brood wilt bakken, een heerlijke ovenschotel wilt bereiden of snel een pizza wilt bakken, een oven is een onmisbaar hulpmiddel in elke oven. Bij Nieuwenhuis Keukens loopt u met een oven, magnetron of warmhoudlade volledig naar uw wens naar buiten. Whirlpool beschikt over een omvangrijk assortiment, voor iedereen een passende oplossing.

Whirlpool (combi)magnetron: keuze uit één of een 2-in-1 apparaat

Wilt u naast uw oven een magnetron of liever in plaats van uw oven een combimagnetron? Bij Whirlpool heeft u een ruime keuze tussen zowel inbouw-, als vrijstaande (combi)magnetrons. De meeste apparaten beschikken over de 6th Sense technologie, dat een optimale energie efficiëntie bij het juiste vermogen verzorgt. Voor al uw bruinende, grillende en stomende gerechten staat de combimagnetron van Whirlpool voor u klaar. Voor het neusje van de zalm zorgt de combimagnetron ook voor een heerlijk knapperig korstje.

Meer weten over Whirlpool ovens, magnetrons en warmhoudlades?

Voor professioneel advies en antwoorden op al uw vragen kunt u bij de adviseurs van Nieuwenhuis Keukens terecht. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

De inbouw (combi)magnetrons van Whirlpool

De (combi)magnetrons zijn in twee verschillende designs beschikbaar, in een roestvrije stalen en een zwarte uitvoering. Voor het bereiden van twee gerechten tegelijkertijd zonder geur- en smaakoverdracht, zijn veel combimagnetrons voorzien van een turbo heteluchtfunctie. Hierbij kunt u ook kiezen voor een stoomfunctie. Daarnaast beschikt de combimagnetron ook over een I-Cook timer, een crispfunctie en een coating waardoor het roestvrij staal eenvoudig te poetsen is.

Vrijstaande (combi)magnetrons)

Naast inbouwmodellen kunt u ook voor vrijstaande (combi)magnetrons in diverse designs en kleuren bij Whirlpool terecht. Functies zoals stomen, (turbo) hetelucht, grillen, ontdooien en crisp maken het bereiden van u culinaire gerechten heel eenvoudig. Veel van de combimagnetrons beschikken over de 6th Sense technologie.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Ovens

Voor verschillende stijlen van ovens heeft Whirlpool drie designlijnen: de Ambient Line, De Genisis Plus Line en de Memory Line. Wilt u een moderne uitstraling dan kunt u het beste voor de eerste twee lijnen kiezen. Voor een meer retro stijl, maakt u een goede keuze met de Memory Line. Oven voor ieder wat wils. Verschillende functies helpen u bij het koken. Zo zorgt de StarClean technologie voor een integrale en groene ovenreiniging en voor het koken op meerdere niveaus voorkomt de turbo heteluchtfunctie geur- en smaakoverdracht. Ook zijn de ovens uitgerust met de 6th Sense technologie. Deze technologie kan op basis van dertig recepten het hele bereidingsproces van u overnemen en de kooktijd aanpassen op basis van het gewicht van uw voedsel. U signaleren wanneer u iets moet omdraaien en het energieverbruik controleren behoren ook tot zijn taken. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u gebruik wilt maken van de voorgeprogrammeerde recepten of dat u liever bakt op de traditionele wijze.

Voor het warmhouden van uw borden en schalen: warmhoudlades van Whirlpool

Voorkom het snel afkoelen van uw gerechten door middel van voorverwarmd servies. Tevens kunt u ook gerechten eenvoudig warmhouden in de warmhoudlades van Whirlpool.