Whirlpool keukenapparaten | Nieuwenhuis Keukens

Keukenapparatuur van Whirlpool maakt het verschil

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd. Het is dus geen wonder dat het één van de topmerken van Nieuwenhuis Keukens is. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod Whirlpool keukenapparatuur voor ieder onderdeel van het huishouden.

Krachtig en milieubewust

Whirlpool heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het ontwerpen van huishoudelijke apparatuur. Alles begon in 1911 met wasmachines. Ze groeiden al snel uit tot één van de grootste leveranciers van allerlei soorten keukenapparatuur. Het motto luidt: 'in ieder huis, overal ter wereld' en het duurde niet lang tot bijna ieder huishouden wel iets van Whirlpool in huis had. Whirlpool blijft innoveren waarbij duurzaamheid en milieubewustheid het zwaartepunt vormen. Het was de eerste fabrikant die in 2003 aankondigde de broeikasgassen te willen verminderen. Hier zijn ze zeker in geslaagd: in de afgelopen 20 jaar is de productie van huishoudelijke apparatuur in Amerika met 80% toegenomen, terwijl de uitstoot van schadelijke chemicaliën met wel 90% is verminderd. Wanneer u kiest voor Whirlpool, kiest u ook voor het milieu.

Whirlpool: van koelkasten tot kookplaten

Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u keus uit een uitgebreid assortiment Whirlpool apparatuur. Voor uw gemak hebben we de apparaten onderverdeeld in 4 categorieën:

Kookplaten

Ook op het gebied van bakken en braden is Whirlpool een echte koploper. Geen keuken is compleet zonder een goede kookplaat. Welk type kookplaat u kiest hangt uiteraard af van uw favoriete kooktechniek. U kunt kiezen uit diverse gas-, keramische en inductie kookplaten. Whirlpool biedt modellen in diverse groottes waardoor er voor iedere keuken een passende kookplaat is.

Afzuigkappen

U wilt tijdens het koken liever niet afgeleid worden door overheersende kookluchtjes. Hiervoor kunt u vertrouwen op de afzuigkappen van Whirlpool. Ze drijven op een geluidloze en efficiënte manier alle geurtjes af waardoor u ongestoord door kunt koken. U vindt bij Nieuwenhuis Keukens uiteenlopende onderbouwafzuigkappen, wandschouwafzuigkappen, eilandafzuigkappen en vlakschermafzuigkappen.

Ovens en magnetrons

Voor het braden van een lekker stukje vlees braden of het bakken van een taart heeft u een goede oven nodig. Ook hier heeft Whirlpool de juiste kookoplossing voor. U kunt bij Nieuwenhuis Keukens kiezen uit diverse Whirlpool ovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudlades. U zet met deze apparaten altijd een chef-waardige creatie op tafel.

Vaatwassers

Met een afwasmachine van Whirlpool heeft u geen omkijken meer naar uw vuile vaat. Whirlpool biedt een ruim aanbod afwasmachines met krachtige was- en droogfuncties. Uw keuken oogt een stuk schoner en uw afwas is in een mum van tijd weer blinkend schoon.

Koelers en vriezers

Met behulp van de Whirlpool koelkasten en vriezers houdt u uw voedsel langer vers. Innovatieve technieken en unieke designs zorgen ervoor dat de koel- en vriesapparaten van Whirlpool een ideale oplossing zijn voor het bewaren van voedingsmiddelen. Bovendien zijn de apparaten een absolute eye-catcher in uw keuken.