Vriezers en koel-vriescombinaties | Nieuwenhuis Keukens

Vriezers zijn er in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende vorm is de koel-vriescombinatie waar de vriezer in de koelkast is geïntegreerd. Bij een kleinere koelkast wordt de vriezer vaak in de koelkast zelf verwerkt. Grotere koel-vriescombinaties hebben een apart vriesgedeelte boven of onder het koelgedeelte. In dit geval beschikt de koel-vriescombinatie over twee deuren, de ene voor het vriesgedeelte en de andere deur voor het koelgedeelte. Dit heeft als voordeel dat de ene ruimte niet onnodig warmer wordt wanneer de deur van het andere gedeelte wordt geopend. Tevens is het ook mogelijk om met een koel-vriescombinatie de temperatuur van de koelkast en vriezer afzonderlijk te regelen.

Een passende vriezer bij elke wens

Hoeveel vriesruimte u nodig heeft hangt af van hoe intensief u de vriezer gebruikt. De een gebruikt de vriezer alleen voor ijsklontjes, de ander heeft graag een voorraad vlees en brood achter de hand. Als u af en toe iets invriest heeft u vaak genoeg aan een koel-vriescombinatie. Indien u veel invriest kies dan voor een losse vriezer met ruimere inhoud. In grote huishoudens volstaat de ruimte die een koel-vriescombinatie biedt niet en is het beter om over te gaan op een aparte vriezer. Deze vriezers zijn er in verschillende maten, tot een inhoud van ongeveer 250 liter. Dit is genoeg om met een groot huishouden al uw diepvriesproducten in te vriezen.

Bezoek onze showroom

Op deze pagina leest u meer over de merken vriezers en koel-vriescombinaties die bij Nieuwenhuis Keukens te verkrijgen zijn. Kiest u voor een koel-vriescombinatie van het merk Siemens, of gaat u toch liever voor een moderne, losstaande vriezer van Whirlpool? Kom langs in een van onze winkels waar onze adviseurs graag met u meedenken over wat de meest geschikte vriezer is voor uw huis. Door het aanschaffen van een goede vriezer die past bij u en uw wensen wordt het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier van uw keuken naar boven gehaald.