Siemens vaatwassers | Nieuwenhuis Keukens

Siemens vaatwassers

Een afwasmachine is de perfecte toevoeging aan uw nieuwe keuken. Naast het gemak dat u ervaart doordat u niet meer met de hand hoeft af te wassen, blijft uw keuken ook opgeruimd. De vieze vaat bergt u netjes op. Terwijl u ontspant, doet Siemens de afwas. Nieuwenhuis Keukens heeft een groot aanbod van vaatwassers, waaronder die van het A-merk Siemens.

Voor iedere keuken de juiste Siemens vaatwasser

Er is altijd wel een Siemens vaatwasser die bij u past, wat uw wensen ook zijn. Het brede assortiment bestaat uit inbouw-, onderbouw- en vrijstaande vaatwassers. De afwasmachines van Siemens behoren tot de snelste en zuinigste ter wereld. Elke wasbeurt weer een perfect resultaat!

Heeft u nog vragen over de Siemens vaatwassers?

Voor vragen over de Siemens vaatwassers staan er bij Nieuwenhuis Keukens altijd experts voor u klaar. Samen gaan we opzoek naar uw ideale vaatwasser, dus wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms!

Onderbouwvaatwassers

Wilt u een afwasmachine toevoegen aan uw al bestaande keuken? Een onderbouwvaatwasser kunt u in laten bouwen in uw keuken. De onderbouwmodellen van Siemens zijn van roestvrijstaal.

Vrijstaande vaatwassers

Een vrijstaande vaatwasser kan u los in de keuken plaatsen. Hierdoor is deze afwasmachine flexibel inzetbaar. De bovenzijde van de vaatwasser kan gebruikt worden als werkblad. Een aanwinst voor de keuken dus.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Geïntegreerde vaatwassers

Een geïntegreerde vaatwasser kan volledig aan de stijl van uw keuken worden uitgezocht. Kies zelf een front dat past bij de uitstraling van uw keuken en bedien de afwasmachine aan de voorzijde.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt helemaal weggewerkt in uw keuken. Het bedieningspaneel van de afwasmachine zit aan de bovenzijde van de deur, waardoor de afwasmachine van buitenaf vrijwel onzichtbaar is. In de meeste gevallen kiest u voor een front dat exact hetzelfde is als de andere keukenkasten.

Serie Siemens vaatwassers

Er zijn verschillende series Siemens vaatwassers. De iQ100 vaatwassers zijn het basismodel. Als u een luxere afwasmachine zoekt, is de iQ700 vaatwasser misschien wat voor u. Deze vaatwassers beschikken over verschillende handigheden zoals de openDoorAssist, zo kunt u de vaatwasser met een zachte tik zonder handgreep openen. Daarnaast hebben deze het Zeolith-droogsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de vaat snel droog is door gebruik te maken van het mineraal zeoliet.