Siemens Koffiemachines | Nieuwenhuis Keukens

Siemens koffiemachines

Een koffiemachine van Siemens kan niet ontbreken in uw keuken. Of het nou ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds is, als u het beste uit elke wilt koffieboon halen, zit u goed met een Siemens koffiemachine. De volautomaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. 

Extra functies

De koffieautomaten van Siemens bevatten verschillende functies die het gemak van het koffiezetten bevorderen. Veel automaten hebben onder meer de Home Connect functie. Met deze functie zet u vanuit uw luie stoel een heerlijke espresso, cappuccino of latte. Dit kan door middel van de Home Connect App, waarmee u de instellingen van de koffie volautomaat beheert. Verder hebben veel volautomaten de AutoMilkClean functie. Deze functie reinigt na elke zetbeurt het melkreservoir. Voor de puurste smaakbelevers bevatten veel automaten van Siemens het dualBean System. Dit zijn twee bonenreservoirs voor verschillende koffiebonen. 

Inbouw koffievolautomaten

Het assortiment aan koffiemachines van Siemens bestaat onder meer uit inbouw koffievolautomaten. Deze apparaten zijn gemakkelijk in uw keukenmeubel in te bouwen en zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, wit en zwart. Het moderne design van de koffiemachines straalt pure luxe uit. Daardoor geniet u niet alleen van het gezette kopje koffie, maar ook van het apparaat zelf.

Espresso volautomaten

Daarnaast heeft Siemens espresso volautomaten, de zogenoemde EQ espresso volautomaten. Deze houden de zettemperatuur consequent hoog. Daardoor maakt u het perfecte kopje koffie, eentje die vol van smaak is. Met de EQ espresso automaten maakt u naast ideale espresso’s, verrukkelijke lattes en cappuccino’s. Deze volautomaten zijn (net als de ingebouwde apparaten) verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. Verder heeft Siemens zogenoemde stille volautomaten. Daarmee kunt u in de vroege ochtend in alle rust uw kopje koffie of espresso zetten.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over de koffiemachines of over andere producten van Siemens? Breng een bezoek aan een van onze showrooms. Daar staan de experts van Nieuwenhuis Keukens altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en passend advies te geven.