Siemens koelkasten en vriezers | Nieuwenhuis Keukens

Siemens koelkasten en vriezers

De koelers en vriezers van Siemens zitten boordevol slimme handigheden en de nieuwste technologieën voor een optimaal gebruiksgemak en het bewaren van voedsel. Er is een groot assortiment aan Siemens koelkasten en vriezers. Op die manier biedt het merk voor iedereen een passende optie om levensmiddelen te bewaren. 

HyperFresh lade

De verschillende apparaten van Siemens hebben een aantal speciale eigenschappen, zoals de hyperFresh lade. Deze lade zit op de plek van de groentelade. Hiermee bepaalt u zelf de luchtvochtigheid in het vak. Dit doet u door middel van een schuifbediening. Op die manier houdt u uw groenten en fruit drie keer langer vers.

Siemens koel-vriescombinaties

Het assortiment van Siemens bevat vrijstaande koel-vriescombinaties en inbouw. De inbouw koel-vriescombinaties kunt u zo goed als onzichtbaar in uw keukenblok plaatsen. Daarvoor hoeft u alleen een meubelfront of een decorplaat op de voorkant van het apparaat te zetten. Deze plaat kunt u zelf uitkiezen, zodat hij precies past bij uw keuken. De vrijstaande koelers en vriezers plaatst u gemakkelijk in uw keuken. Bovendien sluit u ze eenvoudig aan. De zijwanden van de koel-vriescombinaties hebben meestal dezelfde kleur als de voorkant. Op die manier zien de vrijstaande apparaten van alle kanten er fantastisch uit. 

Siemens side-by-side

De side-by-side koel-vrieskasten (hierbij zitten het koel- en het vriesdeel naast elkaar) van Siemens zijn verkrijgbaar in de Europese en de Amerikaanse stijl. Bij de Amerikaanse variant zit het koel- en vriesgedeelte in één apparaat. Dit zorgt voor ultieme luxe en (afhankelijk van het model dat u kiest) maakt het mogelijk dat uw koelkast automatisch ijsblokjes kan maken. Het Europese type van Siemens wordt ook wel de twinCenter genoemd. Deze koelkast bestaat uit twee aparte apparaten. Door middel van een verbindingsset vormen ze één geheel. De Amerikaanse en Europese side-by-sides hebben twee deuren. 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Kom langs

Wilt u meer weten over de koelers en vriezers of over andere producten van Siemens? De experts van Nieuwenhuis Keukens staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om passend advies te geven. Breng een bezoek aan een van de showrooms.