Siemens keukenapparatuur | Nieuwenhuis Keukens

Siemens innovatieve keukenapparatuur

De keukenapparaten van het bekende merk Siemens maken uw leven makkelijker. Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Gemak in de keuken met Siemens

Siemens is koploper in het gebruik van technische ontwikkelingen en verbetert hiermee continu alle keukenapparatuur. Hierdoor maken de apparaten uw leven een stuk makkelijker! Bespaar bijvoorbeeld tijd aan boodschappen doen met de koelkasten die uw voedsel drie keer langer vers houden dan de gemiddelde koelkast! Andere voorbeelden die het A-merk biedt zijn de flexinductiekookplaten die uw pannen herkennen en zich automatisch aanpassen op de grootte en vorm hiervan of het koken op de automatische piloot met de Siemens stoomovens. 

Het assortiment van Siemens

Bij Nieuwenhuis Keukens hebben wij een uitgebreid assortiment aan Siemens Keukenapparatuur.

Kookplaten

Voor inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en elektrische kookplaten kunt u terecht bij Siemens. Wilt u graag verschillende kooktechnieken combineren? Zelfs dat is mogelijk met de Domino kookplaat. Kies er bijvoorbeeld voor om een grill, powerWok en gaskookplaat te combineren. Het prachtige design van de Siemens kookplaten maakt uw keuken helemaal af.

Afzuigkappen

Siemens biedt u diverse afzuigkappen: plafondunits, wandschouwkappen, eilandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouw afzuigkappen en downdraft afzuigkappen. Wilt u graag een fluisterstille of energiezuinige afzuigkap? Ook dat is mogelijk! Dankzij de diverse designs is er voor iedere keuken een passende afzuigkap.

Ovens en magnetrons

Met de ovens, stoomovens, combi-ovens, magnetrons, warmhoudladen en fornuizen van Siemens kunt u eindeloos heerlijke gerechten klaarmaken. Stoomovens zijn tegenwoordig een ware trend in keukenland. Als u met stoom kookt worden de smaken, vitamines en sappen van uw voedsel optimaal behouden. Daarnaast hebben de stoomovens van Siemens een automatisch keuzemenu, waardoor koken gezond én makkelijk wordt! De apparaten van Siemens zijn geschikt voor elke keuken, ze worden gemaakt in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Vaatwassers

Tegenwoordig is een vaatwasser bijna niet meer weg te denken uit een keuken. Siemens biedt u vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwassers, geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers. De afwasmachines van Siemens zijn een van de snelste en zuinigste ter wereld. Elke afwasbeurt leveren ze weer een perfect resultaat!

Koelers en vriezers

Houd uw voedingswaren lekker lang vers met een koelkast of vriezer van Siemens. Dankzij een groot scala aan innovatieve functionaliteiten ervaart u optimaal gebruiksgemak. Bovendien heeft Siemens een zeer breed assortiment aan koelers en vriezers, waardoor er altijd een apparaat is die bij uw keuken en interieur past.

Koffiemachines

Wilt u uw kopje koffie in de ochtend naar een hoger niveau tillen? Dan zit u goed met de koffiemachine van Siemens. De volautomaten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd een apparaat bij zit die bij en in uw keuken past. Bovendien ervaart u optimaal gebruiksgemak dankzij innovatieve functionaliteiten die het koffiezetten bevorderen.