Ovens | Nieuwenhuis Keukens

Bent u toe aan een nieuwe oven of wilt u de nieuwe keuken voorzien van de modernste apparatuur om je eten mee te bereiden? Bij Nieuwenhuis kunt u hiervoor terecht en heeft u keuze uit vele soorten ovens van alle kwaliteitsmerken. Of u nu op zoek bent naar een conventionele oven, stoomoven of combimagnetron, in ons assortiment vindt u altijd de oven naar uw wens. Bent u benieuwd naar deze ovens? Lees dan verder of bekijk direct het assortiment in de webshop van Nieuwenhuis.

De verschillende ovens

Met een bakoven kiest u voor gebruiksgemak, door een handige bediening, een helder display en een geïntegreerde timer. Wanneer u een beperkte ruimte heeft voor keukenapparatuur, is de combimagnetron een perfecte optie. Met een combimagnetron kunt u de maaltijden bereiden zoals in een gewone oven, maar u kunt uw eten hier ook in ontdooien en opwarmen. Daarnaast werkt een combimagnetron vaak sneller dan een bakoven en bespaart ruimte door de verschillende functies. Ook heeft u de keuze voor een stoomoven. De stoomoven is dé nieuwe trend in de keuken. Doordat uw eten met stoom wordt verwarmd, blijven de sappen en vitaminen beter bewaard. Hierdoor blijft het vlees altijd mals en behoudt de groente zijn frisse smaak. Daarnaast kan het eten nooit aanbranden als u het met stoom bereidt. Hierdoor heb je nooit meer last van nare luchtjes in de keuken.

Onze merken

Naast de vele verschillende soorten ovens, biedt Nieuwenhuis ook veel verschillende merken. Alle ovens worden gemaakt in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Hierdoor is er voor iedere keuken en binnen ieder budget een passende oven te vinden.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u op zoek naar een nieuwe oven en wilt u de mogelijkheden op uw gemak met elkaar vergelijken? Breng dan een bezoek aan een van de vestigingen van Nieuwenhuis Keukens en bewonder het uitgebreide assortiment. Hier vergelijkt u verschillende merken en functionaliteiten met elkaar. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.