Novy: comfort en innovatie – Nieuwenhuis Keukens

Novy combineert innovatie met kwaliteit

Novy ontwikkelde in 1965 de eerste afzuigkappen en onderscheidde zich al direct ten opzichte van de concurrentie door innovatie en hoge kwaliteit. Het was dan ook het eerste merk dat de vernieuwende techniek van randafzuiging ontwikkelde. Voor Novy is de keuken een echte leefruimte waarbij zij hoge criteria stelt op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en stilte. Dit is de filosofie van  Novy om zo aan de eisen van een moderne keuken te voldoen!

De eigenschappen van Novy

Bij Novy wordt altijd gestreefd naar de meest efficiënte afzuiging. Hierdoor is de vernieuwende techniek van randafzuiging ontstaan. Daarna ontwikkelde zij een eigen geluiddemping systeem, waardoor trillingen en motorgeluiden tot een minimum beperkt worden en uw keuken nog meer stilte krijgt. Deze combinatie van randafzuiging met de geluiddemping is niet te evenaren en daarmee onderscheidt Novy zich. Zo kunt u nog meer genieten van uw keuken als leefruimte. Verder laten zij zich ook inspireren door kwaliteit en daardoor weet u zeker dat u jarenlang plezier hebt van uw afzuigkap! 

Kies voor zekerheid

Naast kwaliteit is Novy altijd bezig met het bedenken van vernieuwingen die een verbetering zijn voor de afzuigkappen. Hierdoor geven de producten u nog meer comfort en geniet u er nog meer van. Daarbij wordt ook veel waarde gehecht aan het design, omdat steeds meer mensen dit belangrijk vinden. Novy probeert in alle opzichten u tegemoet te komen om ervoor te zorgen dat uw afzuigkap een juiste toevoeging is aan uw keuken. Wanneer u voor Novy kiest, kunt u uitgaan van de volgende zekerheden:

  • Voor elke woonsituatie is een intelligente ventilatie-oplossing
  • Een passende installatie met optimaal comfort
  • Controlelijst bij de keuze van uw Novy afzuigkap

Duurzaam

Tot slot besteedt Novy ook aandacht aan duurzaamheid, omdat dit een steeds belangrijker onderwerp wordt. Daarom combineren de afzuigsystemen een lager energieverbruik met functionele, innovatieve technologieën. Zo zijn ze ook nog eens goed voor uw portemonnee!
 

Kom naar de winkel

Wilt u weten welk afzuigsysteem past bij uw woonsituatie? Of wilt u graag zien hoe deze Novy afzuigsystemen eruit zien? Kom dan langs in één van onze winkels en laat u adviseren!