Miele ovens en magnetrons | Nieuwenhuis Keukens

Miele ovens en magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons zet u in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Er is een ruime keuze als u op zoek bent naar Miele ovens en magnetrons. Nieuwenhuis Keukens heeft voor iedereen de juiste oven en/of magnetron voor een passende prijs. Lees hier meer over de ovens en magnetrons van Miele.

Kom langs

Heeft u vragen over de ovens en magnetrons van Miele of wilt u deze apparaten met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze adviseurs staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Ovens

De ovens van Miele zijn er in verschillende soorten en maten en voorzien van een modern design. De apparaten hebben een aantal populaire functies. Denk aan de Hetelucht Plus functie en de Grillfunctie. Deze maken het mogelijk dat u met een oven van Miele vrijwel elk gerecht kunt klaarmaken, van pizza’s en taarten tot een lekker, sappig stukje vlees of vis. 

Combimagnetrons

Heeft u weinig ruimte in uw keuken of heeft u gewoon liever een oven en een magnetron in één? Dan heeft Miele ook een aantal mooie combimagnetrons in het assortiment. Deze zijn net als de ovens voorzien van een modern design. Bij de combimagnetrons kunt u de functies van de magnetron en de oven apart gebruiken. Bijvoorbeeld als u uw diepvriesmaaltijd wilt laten ontdooien en een taart wilt bakken. Maar u kunt de functies ook combineren.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Snel warm en een hoge luchtvochtigheid

De apparaten van Miele zijn snel klaar voor gebruik. Zo is de oven binnen vijf minuten voorverwarmd op 180ºC. Bovendien hebben ovens en combimagnetrons de zogenoemde Professional functie. Deze functie zorgt voor meer vocht in de bereidingsruimte en verbetert daarmee het resultaat van uw voedsel. Het door u gebakken brood smaakt met deze functie nog nooit zo luchtig en vers!

Makkelijk te onderhouden

Zowel de ovens als de combimagnetrons van Miele zijn makkelijk schoon te maken. Dit komt onder meer door de PerfectClean anti-aanbaklaag. Dit is een beschermlaagje dat onder meer is aangebracht op de bereidingsruimte en de bakplaten. Door deze coating blijven voedingsresten niet vastzitten. Bovendien zet het pyrolyse-zelfreinigingssysteem vuiligheden om in as. Daardoor hoeft u na het bakken alleen maar met een vochtige doek door de ovenruimte te gaan.