Miele Koelkasten - Nieuwenhuis Keukens

Koelkasten van topkwaliteit

Met de Miele koelkasten blijft uw voedsel langer vers. Er is een ruim assortiment beschikbaar als op u op zoek bent naar Miele koelkasten. Nieuwenhuis Keukens verkoopt verschillende soorten koelkasten en koel-vriescombinaties van dit topmerk. Lees hieronder meer over de koelkasten en koel-vriescombinaties van Miele.

Kom langs in de showroom

Heeft u vragen over de koelkasten en koel-vriescombinaties van Miele of wilt u ze eerst zelf bewonderen? Kom dan eens langs in een van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens! Onze adviseurs staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

Milieubewust

Met de aanschaf van een koelkast van Miele draagt u bij aan een schoon milieu. De koelkasten en koel-vriescombinaties vervullen de hoogste energie-efficïentieklasse (tot wel A+++!). De apparatuur heeft deze hoge klasse doordat deze voorzien is van een efficiënt koelsysteem en gemaakt is van modern, isolerend materiaal.

Geen last van ijs

De koelkasten van Miele hebben verschillende functies, zodat uw voedsel langer haar kwaliteit behoudt. Dankzij het NoFrost systeem heeft u geen last meer van ijs in de koelruimte. Door middel van een circulatiekoeling wordt de koude, droge lucht evenwichtig verdeeld. Deze functie zorgt er ook voor dat je geen last meer hebt van een vriezerlade die niet open of dicht gaat doordat er een brok ijs in de weg zit.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Langer genieten van vers voedsel

Koel-vriescombinaties en koelkasten van Miele bevatten een zogenaamde PerfectFreshzone, een lade waarin het eten wel een tot vijf keer langer houdbaar blijft dan in het originele koeldeel. Veel fruit en groenten blijven langer goed dan de houdbaarheidsdatum. Vlees, vis en zuivelproducten blijven door de PerfectFresh zelfs tot drie weken na de uiterste houdbaarheidsdatum vers.

Geen uitdroging of gekke geuren

De koelapparatuur van Miele bevat bovendien een DuplexCool systeem dat ervoor zorgt dat uw koelkast optimaal gekoeld wordt. DuplexCool houdt in dat er twee koudecircuits zijn die u apart kunt instellen voor het koelgedeelte en voor het vriesgedeelte. Bovendien voorkomt dit systeem uitdroging van uw etenswaar en vervelende vermenging van geuren van verschillende etenswaren.