Topkwaliteit van Miele | Nieuwenhuis Keukens

Miele: onmisbaar in uw keuken!

Topkwaliteit in combinatie met aantrekkelijk design; dat is de keukenapparatuur van Miele! Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Hoge kwaliteit in aantrekkelijk design

'Immer besser' ofwel 'altijd blijven verbeteren' is het motto van Miele. Het Duitse familiebedrijf is opgericht in 1899 en voelt zich sterk verbonden met zijn eigenaars, leveranciers, medewerkers en klanten. Miele streeft naar topkwaliteit wat resulteert in toonaangevende producten op het gebied van bedieningsgemak en prestaties in een aantrekkelijk design. Ook de maatschappij en het milieu staan bij Miele hoog in het vaandel. De keukenapparatuur van Miele is duurzaam en energie-efficiënt. Onder de naam Miele Professional levert Miele keuken- en huishoudelijke apparatuur voor vloeronderhoud en wassen en drogen voor professioneel gebruik.

Miele keukenapparatuur

Met kookplaten, afzuigkappen, ovens, vaatwassers, koelers, vriezers en koffiemachines heeft Miele een ruim assortiment aan keukenapparatuur. Wat uw wensen ook zijn, Miele heeft keukenapparatuur die bij u past.

Kookplaten

Miele biedt u de keuze uit verschillende kooktechnieken. Kookt u graag energiezuinig? Dan is een inductiekookplaat wellicht wat voor u. Bij dit type kookplaat wordt alleen de pan verwarmd waardoor u weinig energie verspilt. Als u liever op de traditionele manier kookt heeft Miele gaskookplaten, Hi-Light-kookplaten en combisetelementen.

Afzuigkappen

Of u er voor kiest om de afzuigkap netjes weg te werken of juist het middelpunt van de keuken te maken; Miele heeft voor iedere keukenwens een passende afzuigkap. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan wand- en eilandafzuigkappen, plafondunits, inbouwafzuigkappen en downdraftafzuigkappen.

Ovens en magnetrons

In de keuken van vandaag de dag ontbreekt in de meeste keukens een oven of magnetron allang niet meer. Miele heeft een ruim assortiment aan ovens en magnetrons die voorzien zijn van handige functies. Het maakt het mogelijk dat u vrijwel elk gerecht in een mum van tijd op tafel zet. Van zoete baksels tot hartige hoofdgerechten en snacks. 

Kom eens langs in de showroom!

Heeft u vragen over Miele keukenapparatuur of wilt u de apparatuur bekijken? Kom eens langs in de showroom van Nieuwenhuis Keukens! Nieuwenhuis Keukens levert al jaren keukenapparatuur van Miele en onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen. 

Vaatwassers

Bij Miele kunt u kiezen uit twee soorten vaatwassers. Als u kiest voor een vrijstaande vaatwasser heeft u de vrijheid de vaatwasser te plaatsen waar u wilt. Wilt u dat de vaatwasser past bij het design van uw keuken? Dan is een inbouwvaatwasser een goede keuze. De vaatwasser krijgt dan hetzelfde front als uw keukenkastjes.