Koelkasten | Nieuwenhuis Keukens

De koelkast zorgt ervoor dat uw ingrediënten langer vers blijven. Door verse producten op de juiste temperatuur te bewaren geniet u altijd van een smaakvolle maaltijd. Bovendien blijven de voedingsmiddelen beter behouden als u de producten op de juiste temperatuur bewaart. Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u de keuze uit een ruim assortiment koelkasten van diverse merken. Wilt u meer weten over het aanbod? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De verschillende merken

Het aanbod van Nieuwenhuis Keukens bestaat uit diverse A-merken. Zo heeft u de keuze uit koelkasten van onder andere de merken Smeg, Bauknecht en Siemens. Stuk voor stuk leveren deze gerenommeerde merken keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste aankoop. De koelkasten zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor een optimale functionaliteit. Daarnaast mogen de koelkasten ook gezien worden. Het interieur van uw keuken maakt u compleet met een koelkast van een van deze A-merken.

 

Koel-vriescombinaties

Wilt u ruimte besparen in de keuken? Kies dan voor een handige koel-vriescombinatie. Deze koelkasten bevatten een handig ingebouwd vriesvak, waardoor u ook uw bevroren producten op de juiste temperatuur bewaart. Bovendien heeft u zo altijd alles snel bij de hand in uw keuken. Vaak biedt het vriesvak precies genoeg ruimte voor de belangrijkste ingrediënten. Restjes, brood of diepvriespizza’s passen hier perfect in. Wilt u liever een aparte vriezer? Bekijk dan ook eens het assortiment vriezers van Nieuwenhuis Keukens.

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast en wilt u de mogelijkheden op uw gemak met elkaar vergelijken? Breng dan een bezoek aan een van de vestigingen van Nieuwenhuis Keukens en bewonder het uitgebreide assortiment. Hier vergelijkt u verschillende merken en functionaliteiten met elkaar. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.