Topkwaliteit keukenapparatuur van Bauknecht | Nieuwenhuis Keukens

Schitterend design en topkwaliteit: dat is Bauknecht

Over de gehele breedte van het assortiment is Bauknecht een kwaliteitsmerk. Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. Bauknecht: één van de toppers bij Nieuwenhuis Keukens.

Het ruime assortiment van Bauknecht

Het ruime aanbod aan keukenapparatuur van Bauknecht is te verdelen in zes categorieën: Afzuigkappen, kookplaten, bakken en stomen, koelkasten en vriezers, koffiemachines en vaatwassers.

Onmisbaar merk in iedere keuken

Gottlob Bauknecht, een Duitse zakenman, richtte in 1919 Bauknecht op. In de hierop volgende decennia groeide Bauknecht uit tot een onmisbaar merk in iedere keuken. Gezond, comfortabel en milieubewust leven staat samen met u als klant voorop bij Bauknecht. Keukenapparatuur van Bauknecht combineert een prachtig design met de laatste technologische snufjes en naar wensen en behoeften van u als klant wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Jarenlang ervaring zorgt voor advies op maat

Heeft u vragen of wilt u advies over apparatuur van Bauknecht? Kom dan langs in één van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens. Al jarenlang is Bauknecht leverancier bij ons, waardoor onze adviseurs veel kennis en ervaring hebben met dit topmerk. Uiteraard kunt u ook langskomen om eens te kijken en te voelen hoe Bauknecht er in het echt uitziet. U bent van harte welkom!

Koelkasten

Met een Bauknecht koelkast ben je er zeker van dat je voedsel koel en lang houdbaar blijft. Met de verschillende functies die je bij een Bauknecht koelkast kunt kiezen, beslis je zelf wat bij jou het beste past. De koelkasten zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

 

 

 

Afzuigkappen

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat tijdens het koken uw hele keuken blauw is van rook en geuren. Geen keuken kan daarom zonder afzuigkap. Bauknecht biedt die kwaliteit en een ruime keuze afzuigmogelijkheden. Afzuiginbouwunits, eilandafzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en wandschouwafzuigkappen zijn allemaal verkrijgbaar bij Nieuwenhuis Keukens.

Kookplaten

Koken kan tegenwoordig op veel meer dan alleen gaspitten. Zo biedt Bauknecht naast de traditionele gaskookplaat ook keramische kookplaten en inductiekookplaten aan. Het voordeel van inductie is dat niet de kookplaat, maar de pan verwarmd wordt. Uiteraard zijn alle kookplaten in diverse kleuren en maten te verkrijgen, plus de keuze tussen wel of geen wokbrander.

Vaatwassers

Nieuwenhuis Keukens heeft zowel vrijstaande vaatwassers als inbouwvaatwassers. Vrijstaande vaatwassers kunt u op elke gewenste plek kwijt, inbouwvaatwassers worden in de keuken geplaatst en krijgen hetzelfde front als de keukenkastjes. Voor beide typen geldt dat ze verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen en kleuren.

Ovens en magnetrons

Alles wat met bakken en stomen te maken heeft, is verkrijgbaar bij Nieuwenhuis Keukens. ovens en (combi)magnetrons zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, maar ook populaire stoomovens, waarbij u uw voedsel letterlijk klaarstoomt om te eten. Vitamines, smaken en sappen blijven door het stomen behouden.