ATAG afzuigkappen | Nieuwenhuis Keukens

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen zorgen voor een stille en krachtige afzuiging van onaangename kookgeuren. Uw keuken krijgt een aangenaam binnenklimaat dankzij een ATAG afzuigkap. De heerlijkste maaltijden worden op tafel gezet wanneer u deze in een frisse, goed geventileerde ruimte bereidt. Wilt u meer weten over de effectieve werking van de verschillende modellen? Hier leest u meer over de afzuigkappen van ATAG.

Een geschikte afzuigkap voor iedere keuken

ATAG heeft een uitgebreid assortiment afzuigkappen. In het assortiment is voor ieder type keuken een geschikte keukenventilatie te vinden. De sterkte en het model van de afzuiging zijn niet voor alle keukens hetzelfde. Zo heeft een keukeneiland een sterkere afzuiging nodig dan andere type keukens. Dit komt doordat het eiland zich midden in de keuken bevindt, waardoor de etensgeuren zich alle kanten op kunnen verspreiden. Bij andere keukens kunnen de geuren vaak maar één kant op. Ongeacht de sterkte van de afzuiging, met een ATAG afzuigkap bent u altijd verzekerd van een stille werking. Bij ATAG vindt u voor uw keuken altijd een geschikte afzuiging, die niet alleen qua zuigkracht, maar ook qua design perfect bij uw keuken past. Tot slot zijn de afzuigkappen voorzien van goede verlichting, zodat u verzekerd bent van goed zicht op alles wat u doet.

Duurzame filters

De afzuigkappen van ATAG typeren zich door de bijzonder duurzame koolstof- en vetfilters. De koolstoffilters en rvs-vetfilters zijn wasbaar en hoeven slechts tweemaal per jaar gereinigd te worden. Gemiddeld gaan deze filters hierdoor maar liefst drie jaar mee. Bovendien kunt u de filters eenvoudig drogen in de oven: 10 minuten op 100°C en de filter is weer als nieuw. Zo bent u altijd verzekerd van een effectieve werking van de filters.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u meer weten over de afzuigkappen van ATAG en deze met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan een van onze showrooms waar onze vakkundige en ervaren adviseurs voor u klaar staan. Zowel binnen als buiten onze winkelopeningstijden. Op basis van uw wensen, kookgewoonten en persoonlijke stijl krijgt u advies op maat.

Onderbouwafzuigkap

Dit zijn de meest betaalbare modellen. Het zijn compacte afzuigkappen die u snel en eenvoudig monteert onder een bestaande bovenkast of aan een muur. U monteert ze boven uw kookplaat waardoor ze een efficiënte afstand van de kookplaat naar de afzuigkap hebben voor een optimale geurverdrijving.

Vlakscherm afzuigkappen van ATAG

Dit zijn de meest compacte ATAG afzuigkappen. Ze zijn plat en daardoor ideaal om te monteren in een bovenkast. Van buitenaf ziet u slechts een smalle strook waardoor ze niet tot nauwelijks opvallen. Voordat u begint met koken trekt u de afzuigkap uit en laat u het ventileersysteem zijn werk doen.

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Inbouwmodellen en plafondafzuigkappen

Wilt u uw afzuigkap monteren in een bovenkast of in het plafond zonder dat hij in het oog springt? Dat kan met een ATAG inbouwmodel of een plafondafzuigkap. Het zijn betaalbare modellen die heel onopvallend te monteren zijn in bestaande bovenkasten of het plafond. Een mooi weggewerkte afzuigkap valt niet op en doet uw keuken er een stuk beter uitzien.

Volledig geïntegreerde modellen

Geïntegreerde afzuigkappen zijn te monteren in een keukenkastje en waardoor u de stijl van uw keuken behoudt. Begint u met koken? Dan klapt u het deurtje open waarna de afzuigkap meteen begint met het afdrijven van de kooklucht.

Wandafzuigkappen

Wandafzuigkappen zijn groter en zichtbaarder dan andere modellen. Je monteert hem tussen twee bovenkastjes of tegen een wand. Deze ATAG modellen bieden meer ruimte tijdens het koken doordat ze schuin zijn gemonteerd. Ze gaan uiterst stil te werk waardoor u in alle rust kunt koken.

Afzuigkappen voor kookeilanden

Heeft u een keukeneiland met kookplaten? Dan kiest u voor een ATAG eilandafzuidkap. Ze hebben stuk voor stuk een stijlvol design en zijn nagenoeg geluidloos dankzij de ingebouwde EBM motor waardoor u geen last heeft van een zoemend geluid tijdens het koken.