ATAG: Keukenapparatuur op topniveau | Nieuwenhuis Keukens

ATAG voor het hele huishouden

ATAG wordt gerekend tot één van de grootste spelers in de wereld van huishoudelijke apparatuur. Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. De apparaten van ATAG blinken uit in gebruiksgemak en kenmerken zich stuk voor stuk door hun innovatieve en multifunctionele kwaliteiten. U kiest bij Nieuwenhuis Keukens uit diverse vaatwassers, kookplaten, fornuizen, koelkasten, magnetrons, afzuigkappen en nog veel meer. Kortom, u maakt uw keuken echt compleet.

Passie voor koken

De keukenapparatuur van ATAG staat al tijden bekend als hét merk voor de echte kookliefhebber en thuischef. Bij het ontwerpen van hun producten staan een passie voor koken, design, gebruikscomfort en kwaliteit voorop. Maar ook de onervaren kok zal zeker veel plezier beleven aan de keukenapparatuur. Nieuwenhuis Keukens biedt u een breed assortiment waarin u zeker het apparaat zult vinden dat aansluit op uw wensen. Voor het gemak hebben we de apparatuur in zes categorieën onderverdeeld: bakken en stomen, kookplaten, vaatwassers, koelen en vriezen, afzuigkappen en koffiemachines.

Onmisbaar merk in iedere keuken

Gottlob Bauknecht, een Duitse zakenman, richtte in 1919 Bauknecht op. In de hierop volgende decennia groeide Bauknecht uit tot een onmisbaar merk in iedere keuken. Gezond, comfortabel en milieubewust leven staat samen met u als klant voorop bij Bauknecht. Keukenapparatuur van Bauknecht combineert een prachtig design met de laatste technologische snufjes en naar wensen en behoeften van u als klant wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

ATAG: Advies op maat

Wilt u meer weten over de apparaten van ATAG? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze Nieuwenhuis Keukens showrooms. Hier staan onze experts u graag te woord en geven we u graag advies op maat.

Kookplaten

ATAG heeft alles voor het bakken en braden van uw gerechten. Welke kookplaat u kiest hangt af van uw kookwensen en uw favoriete kooktechniek. Het assortiment kookplaten bestaat uit traditionele gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten en platen die bestaan uit een combinatie van inductie- en gasplaten. Hierdoor is er voor iedere kok een geschikte plaat.

Afzuigkappen

Geurtjes tijdens het koken? Liever niet natuurlijk. ATAG heeft een uitgebreid aanbod afzuigkappen die aan de muur, op het plafond of in een bovenkast gemonteerd kunnen worden. Ze zijn netjes weg te werken waardoor ze zo min mogelijk opvallen.

Ovens en magnetrons

Bezoek eens onze showroom om te kiezen uit diverse (combi)ovens, dubbelovens, stoomovens, turbo-ovens en nog vele andere apparaten voor het bakken en stomen van uw maaltijden. Het merendeel van de ovens beschikt over een handige zelfreinigende functie waardoor ze met slechts één druk op de knop weer mooi schoon zijn. Kookgemak is immers ook heel belangrijk.

Vaatwassers

De vuile vaat is snel schoon met de vaatwassers van ATAG. De ATAG afwasmachines kenmerken zich door hun uitgebreide was- en droogfuncties en hun energiezuinigheid. Iedere vaatwasser heeft een energielabel van A of hoger, waardoor u een stuk zuiniger en efficiënter wast. Ze zijn daarnaast ook een stuk voordeliger dan andere merken.