Afzuigkappen | Nieuwenhuis Keukens

Afzuigkappen vindt u bij Nieuwenhuis in alle verschillende modellen van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Miele, Siemens en AEG, maar ook Bauknecht, ATAG en Whirlpool. De afzuigkappen uit het aanbod variëren van een klassieke onderbouw afzuigkap tot de moderne downdraft variant die verdwijnt in het keukenblad. Allen zorgen ze ervoor dat uw keuken vrij is van kookluchtjes en –dampen. Ze voeren deze effectief en snel af, zodat uw keuken altijd schoon en fris ruikt na het koken. Wilt u meer weten over de afzuigkappen uit ons assortiment? Lees dan verder!

Vind de afzuigkap die past bij uw keuken

Bij iedere keuken past weer een andere afzuigkap. Zo komt in een klassieke keuken de traditionele onderbouw afzuigkap goed tot zijn recht. Ook de wandschouw afzuigkap past goed in deze keukenstijl. Wilt u er een modern jasje aan geven? Kies dan voor een diagonaal design en geniet van een extra strakke uitstraling. Bovendien biedt deze variant extra hoofdruimte tijdens het koken. Heeft u een kookeiland? Dan ligt een eilandafzuigkap het meest voor de hand, maar ook een plafondunit is dan een goede keuze. Wanneer u de afzuigkap zo min mogelijk in het zicht wilt hebben, kiest u voor een geïntegreerde afzuigkap of voor de luxe downdraft variant die volledig verdwijnt in uw keukenblok. 

Laat uw afzuigkap het werk doen

Geavanceerde technologieën in afzuigkappen nemen u het werk uit handen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij apparaten van AEG met de Hob2Hood functie of Siemens met de cookConnect functie. De kookplaat communiceert met de afzuigkap via een infraroodverbinding, waardoor u deze niet meer handmatig hoeft te bedienen. Uw kookactiviteit bepaalt namelijk de werking van de afzuigkap. Gaat u intensiever koken, dan gaat ook de afzuigkap harder werken. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het bereiden van een heerlijke maaltijd. 

Bezoek onze keukenshowroom

Bent u benieuwd naar alle afzuigkappen uit ons assortiment? Bezoek dan een van onze showrooms bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.