AEG vaatwassers: luxe en stijl in één - Nieuwenhuis Keukens

Vaatwassers AEG

Met een AEG vaatwasser bent u gegarandeerd van een schone vaat, keer op keer. Het ruime aanbod van AEG vaatwassers bij Nieuwenhuis Keukens zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een vaatwasser tussen zit naar uw wens. Of u nu een inbouwvaatwasser of een vrijstaande vaatwasser zoekt, de keuze is ruim. Bent u benieuwd naar het aanbod? Lees hier dan verder.

Inbouwvaatwassers van AEG

Wilt u graag een vaatwasser die naadloos aansluit bij de rest van uw keuken? Een ingebouwde vaatwasser is dan een perfecte keuze. Door het strakke en stijlvolle design van AEG bent u ervan verzekerd een vaatwasser te vinden die in een moderne keuken past. Binnen de collectie inbouwvaatwassers kunt u nog kiezen tussen volledige geïntegreerde vaatwassers of semi-geïntegreerde vaatwassers. Wilt u liever de bedieningsknoppen aan de binnenkant van de vaatwasser hebben om een nog strakker effect te creëren? Dan is de volledig geïntegreerde vaatwasser wat voor u. De knoppen bevinden zich aan de binnenkant terwijl bij een semi-geïntegreerde vaatwasser de bediening aan de buitenkant te zien is. Het is maar net wat uw wens is.

Stijlvolle vrijstaande vaatwassers

Met een vrijstaande vaatwasser van AEG kiest u voor mobiliteit. U kunt zelf bepalen of u de vaatwasser in de keuken zet of juist in de schuur of bijkeuken. Alle vrijstaande vaatwassers hebben de bedieningsknoppen aan de buitenzijde. AEG biedt vrijstaande modellen in roestvrijstaal en wit aan. 

Comfort met AEG vaatwassers

Wilt u nog meer uit uw vaatwasser halen? AEG biedt verschillende extra functies aan, zoals de ComfortLift. Deze optie laat de onderste lade langzaam naar boven gaan zodat u niet extra hoeft te bukken om de borden erin te zetten. Of kies voor extra ruimte voor uw bestek met de besteklade. De ComfortRails zorgt ervoor dat de lade zonder gerammel erin of er uit rijdt. Bovendien hebben alle AEG vaatwassers een energieklasse A+, A++ of A+++.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag de luxe van de AEG vaatwassers in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze showrooms. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste vaatwasser.
 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd