Krachtige AEG afzuigkappen | Nieuwenhuis Keukens

Afzuigkappen van AEG

AEG afzuigkappen zorgen ervoor dat er geen etensluchten blijven hangen tijdens en na het koken. In het brede assortiment AEG afzuigkappen bij Nieuwenhuis Keukens zult u vrijwel altijd een afzuigkap vinden die precies aan uw wensen voldoet en bij uw keuken aansluit. De verschillende afzuigkappen hebben allemaal een prachtig design. Of u nu een afzuigkap wilt die de aandacht trekt of juist volledig integreert in uw keuken, u vindt het hier.

AEG Hob2Hob functie

Als u voor een AEG afzuigkap kiest, kunt u ook voor de Hob2Hob functie kiezen. Terwijl u druk aan het koken bent, is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over de afzuiging en de etensluchten die vrijkomen. De Hob2Hob functie zorgt ervoor dat uw afzuigkap automatisch wordt geactiveerd zodra u uw kookplaat aanzet. Tijdens het koken wordt dan automatisch de juiste afzuigkracht gehandhaafd zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Het mechanisme van de afzuigkap is daarnaast makkelijker schoon te maken dankzij de intelligente filters die ervoor zorgen dat er geen vet ophoopt. 

Populaire afzuigkappen 

De meeste populaire AEG afzuigkappen zijn de eilandafzuigkappen, de schouw-afzuigkappen en de plafondafzuigkappen. Alle afzuigkappen van AEG zijn stil en krachtig tegelijk. U kunt geheel zelf bepalen welk formaat en design het beste bij u en uw keuken past. Zo vindt u de perfecte AEG afzuigkap voor in uw keuken. De afzuigkappen beschikken over heldere belichting zodat u precies ziet wat u doet. Als u niet aan het koken bent, maar wel graag het licht aan doet, kunt u kiezen voor de sfeerverlichting. Hiermee wordt u keuken zachtjes verlicht.

Eilandafzuigkappen

Heeft u een kookeiland? Dan is de eilandafzuigkap de beste optie voor u. De eilandafzuigkap zorgt voor een moderne look in uw keuken en maakt u keuken helemaal af. Door de zeer krachtige motor wordt de lucht in uw keuken efficiënt en snel gezuiverd zodat u nergens last van heeft. 

Bestel nu ons gratis keuken-magazine

  • Alles over de nieuwste trends en innovaties
  • Handige tips die u niet wilt missen
  • Gratis en snel bij u thuisbezorgd

Schouw-afzuigkappen

Wilt u graag een afzuigkap die niet meteen de aandacht trekt zodra u uw keuken inloopt? Kies dan de schouw-afzuigkap. Door het rechthoekige en verticale design past dit model ideaal in een landelijke of klassieke keuken. U kunt de afzuigkap geheel naar uw wens in de keuken plaatsen.

Plafondafzuigkappen 

Met de plafondafzuigkappen worden de dampen via het plafond weggevoerd. Hiermee creëert u ook nog eens extra ruimte doordat een plafondafzuigkap niet veel ruimte in beslag neemt. Het discrete design zorgt ervoor dat de afzuigkap in vrijwel iedere keukenstijl past. 

Bezoek onze showroom

Wilt u meer zien van de AEG afzuigkappen? Kom dan snel een keer langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.