AEG: expert in design en techniek | Nieuwenhuis Keukens

AEG: de combinatie van techniek en design

AEG is één van de meest bekende topmerken keukenapparatuur die u kunt vinden bij Nieuwenhuis Keukens. Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn energiezuinig en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. Kortom, u kunt kiezen uit het volledige productgamma.

'Art in technology'

Bij AEG begon het ooit met een simpele, maar krachtige ontwerpfilosofie: 'art in technology'. Deze filosofie werd in het bedrijf gebracht door Peter Behrens in 1907. Zijn denkwijze was de basis voor de filosofie die tot aan de dag van vandaag gehanteerd wordt als 'perfect in vorm en functie'. Nog altijd is er aandacht voor functies én design bij elk nieuw ontwerp uit de koker van het vernieuwende designteam.

Keukenapparaten

Het grote assortiment van AEG keukenapparatuur vindt u bij Nieuwenhuis Keukens. De collectie is onder te verdelen in de volgende groepen: koelingen en vriezers, afzuigkappen, kookplaten, vaatwassers, koffiemachines en bak- en stoomapparaten.

Kookplaten

Het meest essentiële onderdeel van de keuken is natuurlijk de kookplaat. De keuze voor het type kookplaat is persoonlijk. Welke kookplaat past het beste in uw keuken en wat zijn uw kookwensen? De kookplaten worden geleverd in verschillende maten en kleuren. Bij Nieuwenhuis Keukens heeft u keuze uit de volgende AEG kookplaten: gaskookplaten, inductiekookplaten, keramische kookplaten en Crystal Line kookplaten.

Afzuigkappen

Luchtjes in de keuken? Liever niet! En dus is een goede afzuigkap onontbeerlijk voor elke thuischef. Met de afzuigapparatuur van AEG slaat u twee vliegen in één klap: een efficiënte afzuigkap gecombineerd met een smaakvol design met allure. Efficiency is altijd belangrijk. Daarom zijn veel van de afzuigkappen in staat de zuigkracht aan te passen aan de benodigde luchtafname. En dit allemaal op een geluidsarme en energiezuinige manier. 

Ovens en magnetrons

De bak- en stoomapparaten van AEG zijn uw beste hulp bij het maken van de lekkerste hapjes of de dagelijkse maaltijd. Dankzij de geavanceerde techniek en het slimme design zijn de ovens en stoomovens erg gebruiksvriendelijk. De bak- en stoomapparaten van AEG: ovens, stoomovens, warmhoudladen en diverse compacte apparaten zoals combimagnetrons, – stoomovens, combi- en multifunctionele ovens.

Vaatwassers

Wat is een keuken tegenwoordig nog zonder een handige vaatwasser? AEG heeft een breed assortiment inbouwvaatwassers (geïntegreerd en volledig geïntegreerd) en vrijstaande vaatwassers. In de collectie van Nieuwenhuis Keukens vindt u altijd de juiste vaatwasser voor uw situatie.

Meer informatie over de keukenapparaten van AEG

De adviseurs van Nieuwenhuis Keukens hebben jarenlange ervaring met het topmerk AEG. Voor al uw vragen en persoonlijk advies bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Neem contact op met de adviseurs of breng een bezoekje aan de showroom.