Keukenapparatuur & inbouwapparatuur van merken als Miele en Whirlpool

Keukenapparatuur van Siemens

Siemens is koploper in het gebruik van technische ontwikkelingen en verbetert hiermee continu alle keukenapparatuur. Hierdoor maken de apparaten uw leven een stuk makkelijker! Bespaar bijvoorbeeld tijd aan boodschappen doen met de koelkasten die uw voedsel drie keer langer vers houden dan de gemiddelde koelkast! 

Keukenapparatuur van Miele

Topkwaliteit in combinatie met aantrekkelijk design; dat is de keukenapparatuur van Miele! Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten.

Keukenapparatuur van ATAG

ATAG wordt gerekend tot één van de grootste spelers in de wereld van huishoudelijke apparatuur. Van wasmachines tot kookplaten: dit merk levert innovatieve en moderne apparaten voor het hele huishouden tegen een betaalbare prijs. 

Keukenapparatuur van SMEG

SMEG combineert design en kwaliteit feiloos met elkaar om zo de beste keukenapparatuur te produceren. In alle keukenapparaten worden hoge prestaties, esthetiek en de relatie met het milieu samengebracht. Bij Niewenhuis Keukens vindt u onder andere koelkasten, fornuizen en ovens van SMEG. 

Keukenapparatuur van Whirlpool

De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd. Het is dus geen wonder dat het één van de topmerken van Nieuwenhuis Keukens is. 

Keukenapparatuur van Bauknecht

Over de gehele breedte van het assortiment is Bauknecht een kwaliteitsmerk. Of u nu een afwasmachine zoekt of een kookplaat, u krijgt gegarandeerd topkwaliteit als u kiest voor Bauknecht. Door het uitgebreide design en de verschillende prijsklassen is er voor iedereen ruime keuze. 

Keukenapparatuur van AEG

AEG is één van de meest bekende topmerken keukenapparatuur die u kunt vinden bij Nieuwenhuis Keukens. Alle keukenapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben een smaakvol en modern design. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van AEG. 

Keukenapparatuur van Lancellotti

Lancellotti haalt de Italiaanse retro stijl in uw keuken. Het merk vindt niet alleen de kwaliteit van zijn apparatuur belangrijk, maar ook de typische stijl die niet ongezien blijft in uw keuken. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u alleen de beste merken. Zo ook Lancellotti.

Keukenapparatuur maakt uw keuken compleet

Nieuwenhuis Keukens denkt met u mee in een nieuwe keuken die uw huis en leven verrijkt. Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van alle bekende merken. Maak van koken een dagelijkse belevenis met een handige oven, proef de echte, pure smaak van koffie en kies voor een espressomachine of kies de zuinige vaatwassers die u weinig energie kost.

De basis van Nieuwenhuis Keukens is te allen tijde: wat heeft úw keuken nodig? Naast standaardapparatuur als de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, koffiemachinescombinmagnetronVriezers en koel-vriescombinaties en oven zijn er talloze innovatieve keukenapparaten, die feilloos aansluiten op uw specifieke behoeften en uw leefgenot naar een nieuwe hoogte tillen. Valt u als een blok voor een complete keuken met de stijlvolle inbouwapparatuur van Miele, of is de landelijke moderne keuken met de kwaliteitsstempel van Bauknecht u op het lijf en leven geschreven?

Op deze pagina leest u meer informatie over alle leidende en vernieuwende keukenapparatuur merken die bij Nieuwenhuis Keukens te verkrijgen zijn.

Liever gratis keuken inspiratie thuis?

  • De laatste tips en keukentrends
  • Heel veel voorbeeldkeukens
  • Na aanvragen binnen enkele dagen gratis in huis