Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Whirlpool vaatwasser

Whirlpool vaatwassers

Schitterend design

Afwassen is een noodzakelijk kwaad in iedere keuken die schoon en netjes moet blijven. Maar doet u de afwas liever niet zelf? Besteed deze dan uit! Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim aanbod aan inbouw of vrijstaande Whirlpool vaatwassers. Laat de vuile vaat niet langer wachten op het aanrecht, maar berg het direct op in uw vaatwasser. Reinig het vervolgens wanneer u het uitkomt!

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Efficiënt en doelgericht reinigen

U kunt pronken met een Whirlpool afwasautomaat. Het Amerikaanse topmerk heeft kwaliteit verpakt in een schitterend design, waardoor een Whirlpool vaatwasser een juweeltje is in uw keuken. De vaatwassers reinigen krachtig, zijn stil, efficiënt en beschikken vaak over de nieuwste technische snufjes. De 6th Sense technologie past bijvoorbeeld automatisch het programma aan om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Aangekoekte vetresten worden met de PowerClean technologie eenvoudig verwijderd.

Vaatwassers inbouw

Inbouw vaatwassers zijn er in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen voor een volledig geïntegreerd model, waardoor het verschil tussen keukenkastje en vaatwasser niet te zien is. Ook kunt u kiezen voor geïntegreerd model met het bedieningspaneel nog zichtbaar van buitenaf. Whirlpool heeft vaatwassers in diverse afmetingen. De standaard afmeting van 60 centimeter breed, maar ook een variant van 45 centimeter. Verder kunt u uw vaatwasser precies kiezen zoals u hem wenst. Met of zonder de PowerClean en 6th Sense technologie en met warmwateraansluiting of zonder. Qua waterverbruik heeft u de keuze uit 6, 7, 10, 11, 12 of 13 liter en met 9, 12 of 13 couverts. De A-labels en de A++ labels die de meeste apparaten hebben, geven aan dat er ook over duurzaamheid is nagedacht. Met een nachtprogramma, een Daily Fast 60 gradenprogramma, een AquaSteam en een antibacterieel programma zijn er nog voldoende extra opties om voordelig en snel een schone vaat te realiseren.

Vaatwassers vrijstaand

Houdt u van veranderen? Dan is een vrijstaande vaatwasser natuurlijk een mooie optie, want die verplaatst u met het grootste gemak. Ook hierin heeft Whirlpool een scala aan keuzes voor u. Wit of zilver gekleurd, 45 centimeter breed of toch 60 centimeter en altijd energiezuinig gelabeld met A of A+. De keuze in waterverbruik is 12, 13 of 15 liter en u kunt kiezen uit 9 of 12 couverts. Ook voor de vrijstaande vaatwassers geldt dat ze zijn uitgerust met diverse programma’s voor een altijd schone vaat.

Nog vragen over Whirlpool vaatwassers?

Voor vragen over de Whirlpool vaatwassers staan er bij Nieuwenhuis Keukens altijd experts voor u klaar. Samen gaan we opzoek naar uw ideale vaatwasser, dus wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms!

 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Whirlpool

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool...

Lees meer

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Home
Terug
Sluiten