Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Whirlpool Koelkasten

Whirlpool koelers en vriezers

innovatieve technieken en unieke designs

Whirlpool koelers en vriezers houden uw voedsel langer vers. Dit komt mede door de innovatieve technieken en unieke designs. Daarom zijn deze apparaten de ideale oplossing voor het bewaren van voedingsmiddelen. Bovendien heeft Whirlpool koelkasten en vriezers in strakke en elegante designs. Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim aanbod aan koelers en vriezers van Whirlpool.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Strak design

Het assortiment van Whirlpool bestaat uit vriezers en koelers, verkrijgbaar in onder meer de kleuren rvs, wit en zilver. Daardoor passen de apparaten in vrijwel elke moderne keuken. De koelers en vriezers hebben een strak design. Het maakt dat uw Whirlpool koelkast het juweeltje is in uw keuken. Daarnaast heeft Whirlpool verschillende modellen, namelijk zowel ingebouwde als vrijstaande apparaten.  

Supreme NoFrost

Een van de topproducten van Whirlpool is de Supreme noFrost. Deze koelkast is volgens Whirlpool de nummer één in het bewaren van vers en ingevroren voedsel. De nieuwe technologie zorgt er namelijk voor dat de juiste bewaartemperatuur in stand blijft in alle vakken in de koel- en vrieskast. 

Speciale eigenschappen

Naast de Supreme NoFrost heeft Whirlpool meer koelers en vriezers voorzien van een uniek design, de nieuwste technologie en goede kwaliteit. Veel apparaten hebben speciale eigenschappen die ervoor zorgen dat een Whirlpool koelkast onmisbaar is in uw keuken. Zo bevatten vele de Fresh Control technologie. Deze techniek past automatisch de temperatuur en luchtvochtigheidsgraad in uw koelkast aan. Uw voedingsmiddelen worden zo 3 keer langer vers gehouden. Ook hebben veel koel- en vriescombinaties de zogenoemde FreezeControl-technologie. Hiermee worden de temperatuurschommelingen in de vriezer verminderd. Uw voedsel vriest met vijftig procent minder aan en wordt beschermd. Met 6TH SENSE Live kunt u met uw tablet of telefoon gemakkelijk uw koelkast bedienen. U kunt bijvoorbeeld de temperatuur  eenvoudig checken met behulp van een app.

Kom langs voor advies

Bent u geïnteresseerd in de koelers en vriezers van Whirlpool? Nieuwenhuis Keukens heeft er verschillende in het assortiment. Kom voor persoonlijk advies langs. De experts van Nieuwenhuis Keukens staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en op zoek te gaan naar uw ideale koel- of vrieskast.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Whirlpool

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool...

Lees meer

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Home
Terug
Sluiten