Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Whirlpool afzuigkap

Whirlpool afzuigkappen

Handig hulpmiddel

De afzuigkap is een handig hulpmiddel in uw keuken voor het verwijderen van ongewenste kookluchtjes. Tevens voert de afzuigkap ook overbodig vocht snel af. Ondanks een vaak behoorlijke aanwezigheid, bepaalt de afzuigkap steeds vaker de uitstraling van uw keuken. Whirlpool biedt diverse afzuigkappen aan, zodat u verzekerd bent van een passende afzuigkap voor uw keuken. Dankzij de 6th Sense technologie zorgt Whirlpool voor een optimale energie efficiëntie bij het juiste vermogen. Voor een hoge kwaliteit en uitstekende prestaties moet u bij Nieuwenhuis Keukens zijn. Naast de verschillende vormen en maten zijn de afzuigkappen van Whirlpool beschikbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, inox en stainless steel.

Uw keuze in afzuigkappen bij Whirlpool is enorm. Verschillende designs, van superstrak tot golvend, en van een hangende kap tot een schuin vlak. Nieuwenhuis Keukens heeft het allemaal. Maar ook diverse decoratieve wandschouwafzuigkappen behoren tot de keuzes. Denk aan kleurrijke en zwart-witte grafische vormen en anderen afbeeldingen. Onder de Art Gallery collectie vindt u het gelijk.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Onderbouwafzuigkap

Voor een afzuigkap onder een bovenkast of aan de muur, heeft u de onderbouwafzuigkap nodig. Deze afzuigkap is krachtig en compact door zijn breedte van 60 centimeter, waardoor u veel ruimte bespaart in uw keuken. Bang voor veel schoonmaakwerk en moeite met gebruiken? Daar heeft u geen last van bij deze onderbouwafzuigkap van Whirlpool. De afzuigkap maakt u moeiteloos schoon en is eenvoudig in gebruik. Tenslotte wordt de onderbouwafzuigkap met of zonder motor geleverd.

Whirlpool wandschouwafzuigkappen

Genoeg van uw kooklucht van gisteren? Met de wandschouwafzuigkappen verwijdert u makkelijk vervelende luchtjes uit uw keuken. Ze kunnen tussen twee bovenkasten of vrij tegen de wand worden geplaatst, net waar uw voorkeur ligt. De Whirlpool wandschouwafzuigkappen zijn beschikbaar in de maten van 60, 80 en 90 centimeter. Dankzij een uitwasbaar koolstoffilter of vetfilter zijn de afzuigkappen makkelijk te reinigen, wat uw leven weer vergemakkelijkt. De wandschouwafzuigkappen komen met diverse technologieën waaruit u kunt kiezen. Zo voeren sommige afzuigkappen de lucht gewoon af, terwijl andere gebruik maken van recirculatie. Ook kunt u kiezen voor randafzuiging, LED-ambient light en de 6th Sense technologie. Even lekker rust aan uw hoofd tijdens het koken? Er is een divers aanbod uit motorloze of stille afzuigkappen.

Liever een onzichtbare afzuigkap? De vlakschermafzuigkap

Heeft u liever geen zichtbaar aanwezige afzuigkap in uw keuken? De vlakschermafzuigkap wordt ingebouwd in de bovenkast, zodat u ze bijna niet ziet zitten. Het wasemscherm is een vlak en uitschuifbaar scherm dat op hoog vermogen de vervelende kookluchtjes afvoert. Wanneer u de afzuigkap niet gebruikt, ziet u alleen een smalle, roestvrijstalen strook boven uw fornuis. De afzuigkappen zijn 60 centimeter breed en met of zonder motor verkrijgbaar. Voor weinig schoonmaakmerk maakt u een goede keuze met de vlakschermafzuigkappen van Whirlpool.

Voor de eilandkeuken: de eilandafzuigkap

Een eilandafzuigkap is perfect gemaakt voor een eilandkeuken. De afzuigkappen zijn in verschillende designs van 100 centimeter breed beschikbaar. Wilt u een recht design of juist gebogen, waardoor het lekker speels wordt? Whirlpool heeft een breed assortiment voor iedere keuken een gepast model. Dankzij een uitwasbaar koolstoffilter zijn ook deze afzuigkappen gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in gebruik.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Whirlpool

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool...

Lees meer

Na een Whirlpool wilt u geen andere meer. De keukenapparatuur van Whirlpool staat sinds jaar en dag bekend om hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De apparaten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en zijn bovendien scherp geprijsd.

Home
Terug
Sluiten