Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

SMEG Vaatwasser

SMEG vaatwassers

gegarandeerd schone vaat

Een Smeg vaatwasser biedt veel flexibiliteit wanneer u uw keuken gaat inrichten. U kunt namelijk kiezen uit verschillende modellen Smeg vaatwassers. Er zijn geheel geïntegreerde, horizontale en vrijstaande vaatwassers. Tevens kunt u nog kiezen voor verschillende stijlen, zoals een Smeg vaatwasser met rvs-look of een jaren 50 stijl. Bent u benieuwd naar de gehele collectie Smeg vaatwassers? Lees hier verder.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Smeg vaatwasser voor iedere keuken

Smeg biedt een ruime keuze aan vaatwassers waardoor er vrijwel altijd een vaatwasser tussen zit naar uw smaak. Heeft u een greeploze keuken? Dan is een door-to-door vaatwasser van Smeg een perfecte vaatwasser voor u. De deur heeft geen handgreep, maar gaat open als u zachtjes op de bovenkant van de vaatwasser drukt. Door het greeploze design behoudt u het strakke uiterlijk in uw keuken. Wilt u een echte eye-catcher in uw keuken? Dan is een Smeg vaatwasser in jaren ‘50 stijl een goede toevoeging aan uw keuken. De jaren ‘50 collectie van Smeg kenmerkt zich door de opvallende kleuren en het bijzondere design. De collectie is zowel vrijstaand als ingebouwd verkrijgbaar. Houdt u meer van een neutrale kleur in uw keuken? Dan is een Smeg vaatwasser in een roestvrijstalen kleur een goede optie. De vaatwasser met rvs-look past goed bij keukens met een grijze of zwarte look. De roestvrijstalen vaatwasser is alleen als ingebouwde variant verkrijgbaar.

Volledig geïntegreerd of met dashboard bediening

Naast de verschillende modellen kunt u ook kiezen waar u uw bedieningspaneel wilt hebben. Als u voor een strak uiterlijk wilt gaan, is een vaatwasser met een volledig geïntegreerd bedieningspaneel een goede keuze. De buitenzijde van de vaatwasser blijft op deze manier strak en u kunt de knoppen aan de binnenkant bedienen. Naast een volledig geïntegreerd bedieningspaneel kunt u ook kiezen voor een dashboard met een bedieningspaneel aan de buitenzijde.

Verschillende maten

Smeg vaatwassers zijn in verschillende maten te verkrijgen. Heeft u een kleinere keuken? Dan kunt u kiezen voor de vaatwasser van 45 cm breed. Als u meer plek te heeft dan is een vaatwasser van 60 cm breed een goede optie. Wilt u graag een brede vaatwasser? Een horizontale vaatwasser is hiervoor de beste keuze. De vaatwasser is 90 cm breed en biedt, net zoals de andere maten, ruimte voor 12 couverts aan. 

Milieubewust met een Smeg vaatwasser

Een Smeg vaatwasser is ontwikkeld om zo min mogelijk energie te verbruiken. Alle vaatwassers van Smeg hebben namelijk energieklasse A+ of hoger. Diverse vaatwassers hebben zelfs energieklasse A+++ en een waterverbruik van slechts 6,5 liter per cyclus. Zo maakt u altijd een zeer milieubewuste keuze als u voor een Smeg vaatwasser kiest. 

Bekijk de Smeg vaatwassers in onze showroom

Bent u benieuwd hoe een Smeg vaatwasser in het echt werkt? Kom dan langs in een van onze showrooms waar u de vaatwassers zelf kunt bewonderen. Onze adviseurs helpen u graag al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van SMEG

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed...

Lees meer

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Home
Terug
Sluiten