Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

SMEG oven

Smeg ovens

Optimaal gebruiksgemak

Smeg ovens zijn ontwikkeld om de beste prestaties en optimaal gebruiksgemak te bieden. Of u nu een combi-magnetron of een multifunctionele oven wilt, u kiest bij Nieuwenhuis Keukens uit een breed assortiment Smeg ovens. Smeg zal altijd een exemplaar hebben wat precies bij uw smaak past.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Waarom een Smeg oven?

Kiest u voor een Smeg oven dan kiest u voor kwaliteit. De vele inbouwovens van Smeg hebben een zeer mooi design en zijn van verschillende materialen gemaakt, zoals roestvrijstaal, glas en emaille die op een perfecte manier met elkaar worden gecombineerd. Met het oog op duurzaamheid biedt Smeg ovens die tot wel 30% minder energie verbruiken. Welke oven u ook kiest. 

Multifunctionele ovens

De multifunctionele ovens van Smeg bieden verschillende extra functies aan naast de standaard ovenopties. Een multifunctionele oven is voorzien van een ventilator achteraan die ervoor zorgt dat de warme lucht verspreid wordt door de hele oven. Hierdoor worden gerechten egaler gegaard. Naast de ventilator kan de oven met verschillende andere functies worden gecombineerd: de grillfunctie, een convex element en een onder- of bovenelement. Door deze verschillende opties heeft u meer keuze over hoe u uw gerecht wilt bereiden. 

Extra functies met een stoomoven of pyrolyse 

Met een stoomoven van Smeg creëert u meer bereidingsmogelijkheden voor het gerecht en het zorgt voor optimale flexibiliteit met het koken. Door middel van stoom, hetelucht of een combinatie daarvan kan het voedsel op zijn best worden bereid in de oven. Naast de stoomoven biedt Smeg ook de pyrolyse oven. De pyrolyse oven heeft niet alleen uitgebreide functies, maar beschikt ook over een pyrolyse functie. Deze functies zorgt ervoor dat de oven eenvoudig kan worden gereinigd doordat de temperatuur oploopt tot 500℃. Hierdoor wordt vuil en vet in de oven verbrandt. Bovendien zorgt de viervoudige glazen deur en geforceerde koeling ervoor dat de buitenkant van de ovendeur niet warmer wordt dan 55℃. Zo is het ook nog eens extra veilig.

De combi-magnetron van Smeg

Als u ook graag gebruik maakt van een magnetron, maar er geen extra plek aan wilt besteden, is een combi-magnetron de ideale oplossing. De combi-magnetron verwarmt uw eten op een directe wijze waardoor u veel tijd bespaart. Doordat er functies van de oven en magnetron worden gecombineerd wordt uw eten op een efficiënte en tijdbesparende manier bereid.

Bezoek onze showroom

Wilt u de gehele collectie Smeg ovens in het echt bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag al uw vragen te beantwoorden en geven u met plezier advies om de juiste keuze te maken. 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van SMEG

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed...

Lees meer

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Home
Terug
Sluiten