Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

SMEG Koelkast

Smeg koelkasten

Handig en duurzaam

Smeg koelkasten vindt u in veel verschillende modellen. U kunt kiezen uit zowel een vrijstaande als een ingebouwde Smeg koelkast. Beide opties bieden veel keus in afmetingen en designs die precies bij uw smaak passen. Smeg koelkasten zijn daarnaast een duurzame keuze doordat ze veel energie besparen. Alle Smeg koelkasten hebben een energieklasse A+ of A++. Lees verder en ontdek wat de Smeg koelkasten u kunnen bieden.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Volledig ingebouwd of vrijstaande Smeg koelkast

De koelkasten van Smeg combineren een bijzonder design met geavanceerde technologie en met optimale prestaties. Naast volledig geïntegreerde koelkasten vindt u ook verschillende onderbouw modellen koelkasten voor uw keuken. De ingebouwde koelkasten van Smeg zijn er in afmetingen van 87,5 cm tot 178 cm. Daarbij  zijn ze niet alleen handig in gebruik, maar zorgt  de Extra Fresh Zone voor dat uw voedsel tussen de 0 en 3 graden wordt geconserveerd. Zo behoudt uw voedsel langer zijn smaak en versheid. Daarnaast vindt u bij Nieuwenhuis Keukens vrijstaande Smeg koelkasten. Ook de vrijstaande Smeg koelkasten zijn zeer handig in gebruik. 

Smeg koelkasten voor in iedere keuken

Houdt u van een modern uiterlijk? Dan zijn de roestvrijstalen vrijstaande Smeg koelkasten een aanwinst voor in uw keuken. Bent u een liefhebber van een retrolook? Dan is een koelkast in de jaren ‘50 stijl echt iets voor u en een echte blikvanger in uw keuken. De ingebouwde koelkasten hebben veelal een strak uiterlijk en zijn perfect voor in een hedendaagse keuken. 

Kom de Smeg koelkasten bekijken in de showroom

Bent u benieuwd naar alle voordelen en kwaliteiten van een Smeg koelkast? Kom dan naar een van onze winkels, waar u de koelkasten kunt bekijken. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen en helpen u graag met het kiezen van de perfecte koelkast. 

Bekijk ook andere keukenapparatuur van SMEG

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed...

Lees meer

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Home
Terug
Sluiten