Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

SMEG fornuis

Smeg fornuizen

een aanwinst voor iedere keuken

Een Smeg fornuis is een aanwinst voor iedere keuken. U heeft de keuze uit drie soorten kookplaten; een gaskookplaat, een inductiekookplaat of een keramische kookplaat. Alle Smeg fornuizen zijn voorzien van geforceerde mantelkoeling, wat betekent dat ieder fornuis strak tussen twee keukenkasten geplaatst kan worden. Ieder Smeg fornuis is geschikt om in te bouwen of om vrijstaand te plaatsen. Benieuwd naar de verschillende modellen Smeg fornuizen? U leest er hier meer over.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Inductie

Niet ieder huishouden beschikt over een gasaansluiting. Een fornuis met inductiekookplaat van Smeg biedt een ideale oplossing hiervoor. Het fornuis is 60 of 90 cm breed en past hierdoor perfect in een keuken met wat minder ruimte. Als u voor een inductiekookplaat kiest, kiest u voor een manier van koken die niet alleen efficiënt is, maar ook zeer energiezuinig. Met een Smeg inductie fornuis kunt u de temperatuur op de kookplaat zeer nauwkeurig regelen waardoor u gemakkelijk op verschillende manieren uw eten bereidt, zoals het laten sudderen van vlees.

Keramisch

Een Smeg fornuis kunt u ook met een keramische kookplaat bestellen. Het keramische fornuis is te bestellen in een formaat van 60 cm en ook deze optie zorgt voor een goede oplossing als een gaskookplaat niet bij uw voorkeur past. Een Smeg keramische kookplaat zorgt ervoor dat uw gerechten verwarmd worden door een verwarmingselement in de kookzone. De pan wordt direct verhit zodra de kookzone wordt aangezet. Een Smeg fornuis met een keramische kookplaat is dus erg makkelijk in gebruik.

Gaskookplaat

Tot slot kunt u kiezen voor een Smeg fornuis met gaskookplaat. Deze apparaten zijn voorzien van minimaal één wokbrander en daarnaast beschikken enkele fornuizen over een ovale visbrander. De Smeg fornuizen met gaskookplaten bestaan uit een breed assortiment in de maten 60 tot 150 cm. U kunt uit verschillende kleuren kiezen. Als u een echte eye catcher in huis wilt halen, kunt u voor een felle kleur gaan, zoals geel. Mocht u van iets rustigers houden, dan zijn de kleuren zwart of wit wat voor u. 

Kom de Smeg fornuizen bekijken in de showroom

Bent u benieuwd hoe de Smeg fornuizen er in het echt uitzien? Kom dan een kijkje nemen in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag en beantwoorden al uw vragen.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van SMEG

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed...

Lees meer

Van koelkast tot afzuigkap, bij Nieuwenhuis kunt u terecht voor een breed assortiment Smeg keukenapparatuur. 

Home
Terug
Sluiten