Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Siemens kookplaat

Siemens kookplaten

Schitterend design

Nieuwenhuis Keukens heeft een breed assortiment aan Siemens kookplaten. Het aanbod bestaat onder andere uit inductiefornuizen, gasfornuizen, elektrische fornuizen, keramische fornuizen en dominofornuizen. Op deze manier vindt u dus altijd een manier van koken die perfect bij u past.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Siemens: design kookplaten met slimme opties

De fornuizen van Siemens staan bekend om het schitterende design. Dit is niet onopgemerkt gebleven, want Siemens heeft al diverse design awards gewonnen voor zijn fornuizen. Natuurlijk is uiterlijk niet het enige dat telt want de handige functies van de Siemens fornuizen bieden u veel gemak tijdens het koken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een energiedisplay die tijdens het koken aangeeft hoeveel energie er verbruikt wordt. Op deze manier kunt u uw kookstijl aanpassen om energie te besparen. Een andere handige optie is de reStart-functie waardoor de kookplaat automatisch uitgeschakeld wordt als er geknoeid is. Wanneer u de rommel vervolgens opgeruimd heeft kunt u weer verder koken met de laatst gebruikte instellingen. Koken wordt dus extra makkelijk met een fornuis van Siemens!

Siemens gasfornuizen

Koken op gas is de meest traditionele vorm van koken Bij deze manier van koken worden uw pannen verwarmd door een open vlam. Het grote voordeel hiervan is dat u de temperatuur nauwkeurig en snel kunt aanpassen. Hierdoor geven veel professionele koks dan ook de voorkeur aan koken met gas. De gasfornuizen van Siemens hebben allemaal een stijlvol design en u kunt kiezen uit inbouw- en vrijstaande gasfornuizen. Er zijn verschillende formaten gasfornuizen mogelijk in de uitvoeringen roestvrijstaal, zwart hardglas, glaskeramisch en geëmailleerd staal. Ook kunt u optioneel nog een wokbrander toevoegen aan het fornuis zodat u een extra krachtige brander heeft.

Siemens keramische fornuizen

Bij keramisch koken worden de pannen verwarmd door infrarode straling onder het keramische glas. De kookzones gloeien rood op wanneer ze warm zijn. Bij Siemens heeft u de keuze uit verschillende formaten kookplaten. De bediening kan elektronisch of mechanisch zijn.

Siemens inductiefornuizen

Bij inductiekoken ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Met deze manier van koken gaat er dus geen energie verloren. Hierom is inductiekoken ook extra veilig want de gedeelten naast de kookzones blijven koel. De inductiefornuizen van Siemens beschikken over een powerBoost functie waardoor de kookprestatie wordt versneld met 35 tot 50 procent. Ook is het mogelijk om de pan op elke plek van de kookzone neer te zetten dankzij de freeInduction functie. Met een studioLine inductiefornuis haalt u een fornuis in huis met een gebruiksvriendelijke en strakke bediening met discControl en touchSlider.

Siemens elektrische fornuizen

Bij Siemens kunt u kiezen uit twee verschillende roestvrijstalen elektrische kookplaten. De fornuizen hebben twee of vier kookzones.

Siemens dominofornuizen

Als u de voordelen van alle kookplaten wilt combineren dan is een dominofornuis zeker wat voor u. Een dominofornuis biedt namelijk de mogelijkheid om meerdere kookmethoden met elkaar te combineren. Zo kunt u een gas- of inductiefornuis combineren met een grill, powerWok of een Teppanyaki-plaat.

Vragen over Siemens kookplaten?

Wilt u extra informatie of advies over de fornuizen van Siemens? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juist keuze. Neem hiervoor contact op met ons of bezoek eens een Nieuwenhuis Keukens showroom!

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Siemens

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief...

Lees meer

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Home
Terug
Sluiten