Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Siemens afzuigkap

Siemens afzuigapparatuur

Functioneel design

Keukenapparaten zijn erg belangrijk om praktisch gebruik te kunnen maken van uw keuken, maar het oog wil ook wat! De afzuigapparatuur van Siemens zorgt er niet alleen voor dat de lucht tijdens het koken krachtig wordt afgevoerd, maar heeft ook veel mogelijkheden als het gaat om design. Siemens biedt verschillende opties waardoor ze geschikt zijn voor iedere keuken. Wilt u meer informatie over de afzuigapparatuur over Siemens? De specialisten van Nieuwenhuis Keukens helpen uw graag met het maken van deze keuze.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De nieuwste technieken

Afzuigkappen van Siemens zijn uitgerust met de nieuwste technieken waardoor ze efficiënter te werk gaan. Zo zijn ze uitgerust met iQdrive motoren waardoor ze tot de stilste afzuigkappen ter wereld behoren. Het krachtige filtersysteem filtert 95 procent van de vet- en reukdeeltjes uit de lucht en dankzij de cleanAir-recirculatieset filtert hij nog eens 25 procent beter dan traditionele luchtfiltersystemen. De afzuigkap kan ook worden uitgerust met een climateControl sensor waardoor hij nog energiezuiniger is, en met de led-verlichting werkt u ook bij weinig licht erg comfortabel. Dankzij het brede assortiment zit er altijd een afzuigkap voor uw keuken tussen.

Wandschouwkap

Zoekt u een afzuigkap voor tussen uw bovenkastjes? De wandschouwkappen van Siemens kunnen zowel tussen keukenkastjes als vrijstaand ingebouwd worden. Dankzij de afwerking en belijning past deze afzuigkap perfect in het design van uw keuken.

Vlakschermafzuigkap

Deze afzuigkap is vrijwel onzichtbaar als hij is uitgeschakeld, enkel een strakke roestvrijstalen rand is zichtbaar. Tijdens het koken wordt hij gemakkelijk uitgeschoven en zuigt hij krachtig de reuk- en vetdeeltjes weg. Doordat hij in de bovenkast wordt gebouwd is hij vrijwel onzichtbaar.

Onderbouwafzuiging

De onderbouwafzuigkap is een ruimtebesparende oplossing doordat deze afzuiging onder een bovenkast geplaatst kan worden, hierdoor gaat er geen kastruimte verloren. Ook als u hem liever vrij aan de muur bevestigd wilt hebben is dit geen probleem. Naast het feit dat hij weinig ruimte inneemt is hij ook nog eens erg krachtig.

Eilandschouwkap

Afzuiging boven een kookeiland is vaak het middelpunt van uw keuken. Daardoor besteedt Siemens extra aandacht aan het design van deze kappen zodat het een echte eyecatcher wordt.

Plafondafzuigunit

Als u de afzuigkap niet direct in het zich wilt hebben is de plafondunit ideaal. Deze wordt ingebouwd in het plafond waardoor u comfortabel kunt werken en extra werkruimte heeft boven het fornuis. Door de strakke bevestiging aan het plafond wordt het vrije zicht in bijvoorbeeld een eilandkeuken behouden.

Downdraft afzuigkap

Dit innovatieve type afzuiging kunt met de druk op één knop uit uw aanrechtblad laten verschijnen. Doordat de downdraft afzuigkap in het aanrechtblad is gebouwd neemt hij geen extra ruimte in en is hij perfect geschikt voor keukens met verschillende plafondhoogtes of kookeilanden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over de juiste Siemens afzuigkap in uw keuken? Neem dan contact op met de specialisten van Nieuwenhuis Keukens of neem een kijkje in één van onze showroom!

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Siemens

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief...

Lees meer

Bij Siemens draait namelijk alles om innovatie, gecombineerd met exclusief design. Nieuwenhuis Keukens biedt u ovens, kookplaten, vaatwassers, koelkasten, afzuigkappen en koffiemachines van Siemens aan.

Home
Terug
Sluiten