Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Neff keukenapparatuur

Neff keukenapparatuur

op een leuke, snelle en praktische manier

Neff keukenapparatuur staat garant voor buitengewone kwaliteit, spraakmakend design en slimme innovaties. Bovendien draait het bij Neff om creativiteit. Met de veelzijdige apparatuur zorgt het merk ervoor dat niets uw kookideeën in de weg staat. Alles is mogelijk met Neff apparaten, en wel op een leuke, snelle en praktische manier. Het merk biedt hoogwaardige ovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten en koelkasten. Nieuwenhuis Keukens vertelt u meer over al deze keukenapparaten.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Neff ovens

De ovens van Neff zijn multifunctionele apparaten waarmee u in een mum van tijd de lekkerste gerechten bereidt. De vele programma’s en diverse innovatieve functies maken koken nóg eenvoudiger. De Neff oven doet al het werk, waarna u geniet van een perfecte maaltijd. In het uitgebreide assortiment ontdekt u bakovens, stoomovens en combi-magnetrons in alle soorten en maten.

Neff vaatwassers

Neff vaatwassers zijn er voor een stralend schone vaat, keer op keer. De hoogwaardige vaatwassers zijn erop gemaakt om de volledige inhoud moeiteloos te reinigen en drogen. Dankzij de vele extra functies kiest u altijd de instellingen die perfect passen bij uw vaat. Bij Neff kiest u uit een volledig integreerbare vaatwasser of juist een semi-integreerbare met een zichtbaar bedieningsscherm.

Neff afzuigkappen

De afzuigkappen van Neff beloven een krachtige, maar geluidsarme afzuiging. Kookgeuren- en dampen krijgen geen kans om zich te verspreiden door uw keuken. Uit het ruime aanbod kiest u de afzuigkap die het beste bij uw keuken past: van klassieke wandschouwkappen tot innovatieve downdraft afzuigsystemen.

Neff kookplaten

Het is belangrijk dat u kiest voor een kookplaat die past bij u en uw kookstijl. Neff weet dat als geen ander en biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige inductie, keramische, domino en gaskookplaten. Dankzij de vele slimme functies is koken op een Neff kookplaat nóg leuker, eenvoudiger en sneller.

Neff koelkasten

Een goede koelkast is essentieel voor het optimaal vers houden van uw voedingsmiddelen. Met de koelkasten van Neff bent u verzekerd van een optimale voedselbewaring. Dankzij innovatieve functionaliteiten blijven uw voedingsproducten perfect gekoeld en langer vers. Bovendien kiest u bij Neff uit vele varianten, zoals een koelvriescombinatie of Amerikaanse side-by-side koelkast.

Bezoek onze winkel

Wilt u meer weten over Neff keukenapparatuur? Maak dan een afspraak in een winkel bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Home
Terug
Sluiten