Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele Vaatwassers

Miele vaatwassers

Vaatwassers van topkwaliteit

Met een vaatwasser van Miele hoeft u nooit meer zelf af te wassen. Dit topmerk van Nieuwenhuis Keukens levert afwasmachines van hoge kwaliteit in een aantrekkelijk design. Zo kunt u jarenlang genieten van uw keuken en zijn lastige karweitjes verleden tijd.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Voor iedere keuken een Miele vaatwasser

Miele biedt u de keuze uit diverse vaatwassers. Een vrijstaande vaatwasser, onderbouwvaatwasser, integreerbare vaatwasser of een volledig geïntegreerde vaatwasser; de keuze is aan u!

Mogelijkheden in overvloed

De vaatwassers van Miele bieden vele extra mogelijkheden. Als u kiest voor een afwasmachine met de functie AutoOpendroging opent de vaatwasser automatisch wanneer de vaat droog is. Heeft u veel glaswerk? Dan zijn vaatwassers met de Perfect GlassCare-technologie fijn. Uw glaswerk blijft kristalhelder. Deze afwasmachines hebben een special wasprogramma waarbij u glazen zacht en voorzichtig worden gewassen. Een zeer handige functie voor vaatwassers in greeploze keukens zijn de vaatwassers met de bijzondere Knock2open functie. Wanneer u twee keer op de vaatwasser klopt, opent deze automatisch. Alle afwasmachines worden uitgevoerd in verschillende hoogtes en breedtes waardoor er altijd één is die past in uw keuken. Een extra mogelijkheid is een Miele gepatenteerde besteklade voor in uw vaatwasser. Deze is aanpasbaar in hoogte, breedte en diepte.

Zuinig met energie en water

Alle apparatuur die Miele ontwikkeld, wordt gemaakt met zorg voor de aarde en het milieu. De vaatwassers van Miele zijn duurzaam en energie-efficiënt. Daarnaast biedt Miele u verschillende opties om uw afwasmachine nog energiezuiniger te maken. Zo is een halfvolle vaatwasser geen probleem met de automatische beladingsherkenning. De afwasmachine past hierbij het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid afwas. Met de FlexiTimer met Ecostart kunt u de vaatwasser altijd het meest gunstige energietarief laten kiezen en met de optie Eco Feedback krijgt u na de keuze van het wasprogramma een overzicht van het verwachte water- en energieverbruik.

Vrijstaande vaatwassers

Een vrijstaande vaatwasser is een goede keuze wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van een vaste plaats in uw keuken. U kunt de vaatwasser eenvoudig op een lege plek zetten. Door het werkblad heeft u direct extra plek om te werken of bijvoorbeeld keukenmachines te plaatsen.

Onderbouwvaatwassers

Een onderbouwvaatwasser kunt u laten inbouwen in uw bestaande keuken. U kunt kiezen voor een uitvoering in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrij staal zodat de vaatwasser perfect past bij de stijl van uw keuken.

Integreerbare vaatwassers

Wanneer u kiest voor een integreerbare vaatwasser wordt de afwasmachine ingebouwd in uw keuken en wordt deze voorzien van een front wat past bij de stijl van uw keuken. De vaatwasser heeft een bedieningspaneel aan de voorzijde waardoor zichtbaar is waar de afwasmachine zich bevindt.

Volledig integreerbare vaatwassers

Heeft u liever dat de vaatwasser niet zichtbaar is? Dan is een volledig integreerbare vaatwasser de juiste keuze. Dit type vaatwasser onderscheidt zich van integreerbare vaatwassers doordat het bedieningspaneel zich aan de bovenzijde van de deur bevindt. Daarnaast wordt de vaatwasser voorzien van een front in het ontwerp van uw keuken waardoor de afwasmachine praktisch onzichtbaar is.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Miele vaatwassers of wilt u de vaatwassers bekijken? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! De adviseurs van Nieuwenhuis Keukens helpen u graag bij uw keuze voor een passende vaatwasser.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Miele

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan...

Lees meer

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Home
Terug
Sluiten