Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Een kookplaat voor iedereen

Als middelpunt van uw keuken is een goede kookplaat van belang. Miele levert een breed assortiment aan kookplaten van hoge kwaliteit. Dit topmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft voor iedereen een passende kookplaat, wat voor wensen of budget u ook heeft!

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Een scala aan mogelijkheden

Bij Miele kunt u kiezen uit verschillende kooktechnieken. Kiest u voor een trendy inductiekookplaat of toch liever voor het traditionele koken op gas? De kookplaten variëren van 29 centimeter tot 90 centimeter zodat er altijd een kookplaat is die past in uw ruimte. U heeft de keuze voor aansturing via de oven of een aparte aansturing. Miele biedt u verschillende opties om uw kookplaat mee uit te breiden. Zo kunnen kookplaten met de functie Miele Con@ctivity communiceren met de afzuigkap. Daarnaast heeft u keuze uit opties als braadzones, variabele kookzones of inductieplaten die de grootte van uw pan herkennen en waarbij u pannen overal op de kookplaat kunt plaatsen. Koken is een fluitje van een cent en een feest tegelijk…

Elektrische kookplaat

Comfortabel en veilig koken doet u op een elektrische kookplaat van Miele. De kookplaat wordt verwarmd door verwarmingselementen en het keramische glas licht rood op wanneer de kookplaat aan staat. Wilt u dat de kookplaten snel opwarmen? Dan is de Miele ExtraSpeed elektrokookplaat een goede keuze. Deze kookplaat is de snelste ter wereld en heeft een efficiënte temperatuurcontrole waardoor u wel tot 35 procent van uw tijd bespaart. Dankzij de centraal aangebrachte cijferreeks kunt u de kookplaat gemakkelijk bedienen en heeft u de mogelijkheid om vermogen en tijd in te stellen.

Gaskookplaat

Kookt u het liefst op de traditionele manier, met het vuur onder de pannen? Dan is een Miele gaskookplaat een goede keuze. Met een gaskookplaat kunt u de temperatuur uiterst precies aanpassen aan uw behoeften. Alle gaskookplaten van Miele zijn voorzien van een GasStop-Beveiliging waardoor u veilig kunt koken. Daarnaast biedt Miele een aantal extra functies. De GasRestart-functie steekt de vlam aan wanneer deze per ongeluk is gedoofd en de Quickstart zorgt voor een snelle vonkontsteking. Ook heeft u de keuze voor een warmte- en restwarmte-indicator of een ingebouwde kookwekker. De Miele gaskookplaten worden uitgevoerd in twee designs zodat de kookplaat aansluit bij het ontwerp van uw keuken.

Inductiekookplaat

Met een inductiekookplaat bespaart u energie en kookt u zeer veilig. De warmte ontstaat rechtstreeks in de bodem van de pan waarbij er geen energie verloren gaat en de ruimte rondom de kookzone naar verhouding koel blijft. Miele biedt de mogelijkheid tot een warmhoudfunctie, restwarmte-indicator en timerfunctie. Wilt u zeker zijn van een hoge veiligheid in de keuken? Dan is de Stop & Go-functie van Miele ideaal. Hiermee kunt u de kookzones snel en gemakkelijk op vermogensstand 1 zetten. Nooit meer aangebrand of overgekookt eten.

Combiset-elementen

Kun u niet kiezen uit al die verschillende soorten kookplaten? Geen punt! Stel dan uw kookgedeelte samen met de Miele Combiset-elementen! U kunt kiezen uit inductie, gas of elektrische kookplaten en deze naar alle vrijheid met elkaar combineren. Nog niet genoeg verscheidenheid? Breidt uw kookgelegenheid dan uit met een grillplaat, friteuse of weegschaal. De Combiset elementen worden uitgevoerd in drie breedtes.

Kom eens langs in de showroom!

Heeft u vragen over Miele kookplaten of wilt u de kookplaten bekijken? Kom dan eens langs in de showroomvan Nieuwenhuis Keukens! Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en helpen u te kiezen voor een passende kookplaat.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Miele

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan...

Lees meer

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Home
Terug
Sluiten