Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele koffiemachines

Miele koffiemachines

Persoonlijkheid zit in een Miele koffiemachine

Met een Miele koffiemachine heeft u de mogelijkheid om de ingebouwde koffiemachine helemaal naar uw wensen in te stellen. Zo kunt u de perfecte koffie creëren met een Miele koffiemachine. De een wil misschien juist een sterkere koffie, terwijl de ander juist een mildere kop koffie lekkerder vindt. Door de ingebouwde koffiemachines van dit merk kunt u zelf profielen samenstellen en ook bieden deze machines nog vele andere voordelen.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Voordelen van een ingebouwde Miele koffiemachine

Naast dat u bij ingebouwde Miele koffiemachines uw smaakprofiel kunt instellen, hebben deze machines nog andere voordelen. De machines zijn namelijk ook eenvoudig te reinigen. Dankzij ComfortClean kunnen de meeste onderdelen van de koffiemachines in de vaatwasser en de melkleidingen reinigen zich automatisch. Zo hoeft u het apparaat niet meer continu door te spoelen nadat u de melkleidingen gebruikt hebt. Daarnaast nemen de ingebouwde koffiemachines geen ruimte op het werkblad in, waar deze apparaten vrijwel altijd staan. Houd de ruimte op uw werkblad vrij voor het echte kookwerk en geniet nog meer van uw keuken door een ingebouwde koffiemachine.

Verschillende kwaliteiten

Wat wil je drinken? Dit is vaak een vraag die u stelt als u bijvoorbeeld bezoek hebt of als u voor uzelf iets te drinken gaat halen en dan direct ook voor anderen wat mee wilt nemen. Alleen drinkt niet iedereen hetzelfde. Daarom is er een Miele koffiemachine die wel meer dan 20 verschillende warme dranken kan maken; van thee tot aan een café latte. Haal daarom nog meer gastvrijheid in huis met een Miele koffiemachine.

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Miele koffiemachine? Kom dan langs in een van onze winkels van Nieuwenhuis Keukens waar u de ingebouwde koffiemachines kunt bewonderen. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen en helpen u graag bij het kiezen van een koffiemachine.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Miele

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan...

Lees meer

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Home
Terug
Sluiten