Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele koelkast

Miele koelkasten

Koelkasten van topkwaliteit

Met de Miele koelkasten blijft uw voedsel langer vers. Er is een ruim assortiment beschikbaar als op u op zoek bent naar Miele koelkasten. Nieuwenhuis Keukens verkoopt verschillende soorten koelkasten en koel-vriescombinaties van dit topmerk. Lees hieronder meer over de koelkasten en koel-vriescombinaties van Miele.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Milieubewust

Met de aanschaf van een koelkast van Miele draagt u bij aan een schoon milieu. De koelkasten en koel-vriescombinaties vervullen de hoogste energie-efficïentieklasse (tot wel A+++!). De apparatuur heeft deze hoge klasse doordat deze voorzien is van een efficiënt koelsysteem en gemaakt is van modern, isolerend materiaal.

Geen last van ijs

De koelkasten van Miele hebben verschillende functies, zodat uw voedsel langer haar kwaliteit behoudt. Dankzij het NoFrost systeem heeft u geen last meer van ijs in de koelruimte. Door middel van een circulatiekoeling wordt de koude, droge lucht evenwichtig verdeeld. Deze functie zorgt er ook voor dat je geen last meer hebt van een vriezerlade die niet open of dicht gaat doordat er een brok ijs in de weg zit.

Langer genieten van vers voedsel

Koel-vriescombinaties en koelkasten van Miele bevatten een zogenaamde PerfectFreshzone, een lade waarin het eten wel een tot vijf keer langer houdbaar blijft dan in het originele koeldeel. Veel fruit en groenten blijven langer goed dan de houdbaarheidsdatum. Vlees, vis en zuivelproducten blijven door de PerfectFresh zelfs tot drie weken na de uiterste houdbaarheidsdatum vers.

Geen uitdroging of gekke geuren

De koelapparatuur van Miele bevat bovendien een DuplexCool systeem dat ervoor zorgt dat uw koelkast optimaal gekoeld wordt. DuplexCool houdt in dat er twee koudecircuits zijn die u apart kunt instellen voor het koelgedeelte en voor het vriesgedeelte. Bovendien voorkomt dit systeem uitdroging van uw etenswaar en vervelende vermenging van geuren van verschillende etenswaren.

Kom langs in de showroom

Heeft u vragen over de koelkasten en koel-vriescombinaties van Miele of wilt u ze eerst zelf bewonderen? Kom dan eens langs in een van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens! Onze adviseurs staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Miele

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan...

Lees meer

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Home
Terug
Sluiten