Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Miele afzuigkap

Miele afzuigkappen

Trendy en functioneel

Wanneer u lekker aan het koken bent, wilt u natuurlijk niet dat alle kookluchtjes nog lang blijven hangen in huis. Een afzuigkap voorkomt dit probleem en voert dergelijke luchtjes moeiteloos af. Niet alleen zijn ze zeer functioneel, maar ze kunnen uw keuken ook een trendy en mooie look geven. Dit weet ook Nieuwenhuis Keukens! Maak een keuze uit de grote collectie van Miele: van modern tot klassiek, van klein tot groot.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

De afzuigkappen van Miele, voor ieder wat wils

Miele biedt voor ieders wens en voorkeur passende afzuigapparatuur. Zo kunt u kiezen voor onopvallende volledig integreerbare kappen, maar ook opvallende designs behoren tot de mogelijkheden. Miele biedt u de keuze tussen een circulerend systeem of een afzuigkap met luchtafvoer, afhankelijk van de inbouwsituatie.

Miele inbouwafzuigkappen

Nieuwenhuis keukens heeft een breed aanbod in Miele inbouwafzuigkappen die voor onderbouw, inbouw, en luchtafvoer en luchtcirculatiesysteem geschikt zijn. Deze verschillende modellen zijn: vlakschermafzuigkappen, onderbouwafzuigkappen, universeel afzuikappen en integreerbare afzuigkappen.

Miele plafondunits

Met de Miele plafondunits wordt de afzuigkap direct aan het plafond bevestigd waardoor u meer ruimte overhoudt om te koken en de keuken ruimtelijk oogt. Voor eilandkeukens is dit een zeer geschikte afzuigkap, omdat uw zicht hierdoor optimaal blijft.

Onderbouwafzuigkap

Dit type afzuigkap wordt los aan de muur, of aan de onderkant van een bovenkast bevestigd. Dit model is zeer ruimtebesparend en zuigt met veel kracht alle keukenluchtjes weg.

Universele afzuigkap

De universele afzuigkap laat u heel vrij in het inrichten van uw keuken en kan dus perfect worden gebruikt voor keukens met een exclusieve look.

Geïntegreerde afzuigkap

Bij dit type afzuigkap wordt hetzelfde front gebruikt als de rest van de keuken waardoor deze nagenoeg onzichtbaar wordt en een mooi geheel vormt.

Vlakschermafzuigkap

Deze afzuigkap wordt onzichtbaar gemaakt omdat het in de bovenkast wordt ingebouwd. De luchtjes worden op hoog vermogen weg gezogen wanneer het wasemscherm wordt uitgeschoven. Na het uitschakelen van een dergelijke afzuigkap is enkel een smalle, roestvrijstalen strook te zien. Zo vormt deze een passend geheel met de rest van uw keuken.

Downdraft afzuigkap

Deze hypermoderne afzuigkap wordt met één druk op de knop uit het aanrechtblad getoverd, waar deze is ingebouwd. De kap neemt geen plaats in beslag waardoor extra ruimte wordt gecreëerd en bij keukens met een wisselende plafondhoogte past. Dit trendy design past geheel bij de nieuwe generatie Miele inbouwapparatuur en sluit perfect aan bij uw vlotte levensstijl.

Wandafzuigschouw

De wandafzuigkap wordt aangebracht tussen twee bovenkasten of los aan de muur. De mooie belijning en goede afwerking geeft dit type afzuigkap een prachtig uiterlijk. Miele biedt verschillende materialen waarin de wandafzuigkappen beschikbaar zijn, zoals volledig roestvrijstaal of roestvrijstaal in combinatie met glas.

Luchtafvoersysteem of circulatiesysteem

Nieuwenhuis Keukens en Miele bieden verschillende typen afzuiging. Een eerste type is het luchtafvoersysteem. Hierbij wordt wasem aangezogen en worden vetdeeltjes via een handige filter weggevoerd. Vervolgens wordt de vervuilde lucht via een afvoerbuis naar buiten geleid. Op deze manier wordt vet, wasem en hitte eenvoudig verwijderd uit uw keuken en is je keuken snel weer geheel hygiënisch. Deze kap wordt aangeraden wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld een gaskookplaat of wanneer u aan het wokken, frituren of grillen bent. Dit type afzuiging kan ook worden gecombineerd met een externe ventilator. Deze wordt buiten de kap geïnstalleerd en maakt veel minder geluid. Een tweede mogelijkheid is het circulatiesysteem van Miele. Hierbij wordt wasem opgezogen en vet- en geurdeeltjes uit de lucht gefilterd. Er is voor dit type afzuigkap geen afvoer nodig, want de lucht komt na het reinigen terug de keuken in. Deze afzuigkappen zijn dus ideaal wanneer u in een flat woont of gebruik maakt van elektrokookplaten waar deze boven kunnen worden geplaatst. 

Meer over Miele afzuigkappen?

Wilt u meer weten over afzuigkappen van Miele? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs voor advies in één van onze showrooms! We adviseren u ook graag over andere merken die Nieuwenhuis Keukens te bieden heeft.

Bekijk ook andere keukenapparatuur van Miele

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan...

Lees meer

Dit kwaliteitsmerk van Nieuwenhuis Keukens heeft een ruim assortiment aan ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en koffiezetapparaten. Miele levert al jaren keukenapparatuur van hoge kwaliteit en is daarmee onmisbaar in uw keuken!

Home
Terug
Sluiten