Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Lancellotti keukenapparatuur

Lancelotti apparatuur

Italiaans design

Lancellotti haalt de Italiaanse retro stijl in uw keuken. Het merk vindt niet alleen de kwaliteit van zijn apparatuur belangrijk, maar ook de typische stijl die niet ongezien blijft in uw keuken. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u alleen de beste merken. Zo ook Lancellotti. Lees meer over de mogelijkheden van het merk en maak van uw keuken een echte Italiaanse keuken.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Assortiment

Bij Lancellotti kunt u terecht voor de volgende apparatuur.

Fornuizen

De fornuizen van Lancellotti geven uw keuken een echte eyecatcher. De vrijstaande modellen komen ieder een unieke stijl en kleur. Afhankelijk van uw ruimte en kookstijl, heeft u de keuze uit een model met een of meer ovens. De fornuizen zijn voorzien van grote, opvallende draaiknoppen en u heeft de keuze uit een analoge of een digitale timer.

Schouwkappen

Vaak zijn afzuigkappen grijs of zwart, maar bij Lancellotti kunt u een kleurrijke draai geven aan uw schouwkap. Ze komen in verschillende kleuren, zoals paars en blauw. Bovendien hebben deze schouwkappen vrijwel geen onderhoud nodig en zijn ze vrijwel geluidloos. De afzuigkappen zijn stijlvol en zorgen ervoor dat kookluchtjes en -dampen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Koelkasten

De koelkasten van Lancellotti zijn ruimtelijk, wat vooral handig is voor grote gezinnen. Deze koelkasten beschikken tevens over een vriesgedeelte, zodat u alles makkelijk op één plek heeft. U heeft de keuze uit een tweedeurs of een driedeurs model en een groot aanbod aan kleuren. Bovendien zijn de koelkasten voorzien van een water/ijsblokjes-dispenser, waarmee u heerlijk koud water krijgt.

BBQ outdoor

Voor de liefhebbers heeft Lancellotti een complete outdoor keuken-combinatie, voorzien van een barbecue, werkunit, spoelbak en koelunit. Til barbecueën naar een hoger niveau en geniet van alle gemakken van dien in uw eigen achtertuin. Uiteraard is alle apparatuur ook los verkrijgbaar.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de keukenapparatuur van Lancellotti en wilt u graag meer weten? Breng dan een bezoek aan een van onze vijf showrooms, waar u de apparatuur met eigen ogen kunt bekijken. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Home
Terug
Sluiten