Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

KitchenAid

KitchenAid

kwaliteit, vernieuwing en design in een

KitchenAid weet kwaliteit, vernieuwing én een adembenemend design samen te brengen in apparatuur dat ook nog eens ontzettend makkelijk in gebruik is. Dit is eigenlijk niet verrassend als u weet dat de ontwerpers van KitchenAid de apparatuur baseren op professionele apparatuur. KitchenAid is dan ook al sinds het begin van de 20e eeuw dé keukenhulp voor iedere kok: van hobbykok, gepassioneerde amateur tot professional. Benieuwd wat KitchenAid allemaal te bieden heeft voor u in de keuken? Lees dan snel verder. De specialisten van Nieuwenhuis Keukens vertellen u alles over de unieke keukenapparatuur van KitchenAid.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Wereldwijd geliefd

KitchenAid is een wereldwijd geliefd merk onder kook- en bakliefhebbers en dat begrijpen de specialisten van Nieuwenhuis Keukens maar al te goed. De apparatuur van KitchenAid is niet alleen zeer krachtig en gebruiksvriendelijk, maar geeft uw keuken ook een luxueuze uitstraling. Bovendien is de apparatuur van KitchenAid voorzien van een adembenemend, strak design. Hierdoor kan de apparatuur naadloos verwerkt worden in uw keuken. Ook in beroemde kookprogramma’s is KitchenAid zeer geliefd. Zo wordt er in het programma ‘Heel Holland Bakt’ regelmatig gebruik gemaakt van apparatuur van KitchenAid. Dus wilt u net als échte professionals uw dagelijkse handelingen in de keuken uitvoeren? Dan is KitchenAid het perfecte merk voor u!

Het assortiment van KitchenAid

Met KitchenAid koelkasten, KitchenAid ovens, KitchenAid vaatwassers en KitchenAid koffiemachines heeft KitchenAid een ruim assortiment om uw ervaring in de keuken aangenamer te maken. Wat uw wensen ook zijn, KitchenAid heeft altijd een geschikte variant voor iedere keukenprins- of prinses.

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen over de producten van KitchenAid of wilt u de apparatuur in het echt komen bekijken? Breng dan een bezoekje aan een van onze showrooms. Nieuwenhuis Keukens voorziet al jaren in een uitgebreide keuze op het gebied van KitchenAid apparatuur. Onze adviseurs helpen u dan ook graag met al uw vragen over dit kwaliteitsmerk.

Home
Terug
Sluiten