Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat u adviseren en inspireren!

Gaggenau

Gaggenau

kan iedere culinaire creatie aan

Een van de topmerken op het gebied van huishoudelijke apparatuur van Nieuwenhuis Keukens is Gaggenau. De apparatuur van Gaggenau is innovatief, geweldig om naar te kijken en kan elke culinaire creatie aan. Bij Nieuwenhuis Keukens vindt u een ruim aanbod aan apparatuur van Gaggenau. Kies uit vele Gaggenau ovens, koelkasten, vaatwassers, afzuigkappen en kookplaten. De luxe en strakke apparatuur van Gaggenau past ongetwijfeld in uw keuken. Benieuwd naar wat de apparatuur van Gaggenau u allemaal kan bieden? Lees en kijk dan snel verder. De specialisten van Nieuwenhuis Keukens nemen u mee op reis door de apparatuur van Gaggenau.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Gaggenau: al eeuwen lang een toonaangevende speler

Al meer dan drie eeuwen lang is Gaggenau een toonaangevende naam voor innovatieve en revolutionaire huishoudelijke apparaten. In de productie van de apparatuur werkt Gaggenau uitsluitend met duurzame en prachtige materialen zoals gietijzer, emaille, aluminium, messing en glas. Gaggenau kent dan ook een adembenemend design dat uw keuken een luxe uitstraling geeft. De duurzaamheid en het tijdloze ontwerp van Gaggenau zorgen ervoor dat de apparaten jarenlang meegaan en u deze niet snel hoeft te vervangen. Daarnaast passen de verschillende apparaten uit desbetreffende serie perfect bij elkaar, waardoor u een mooi en passend geheel in uw keuken creëert. Dankzij de uitstekende prestaties van de apparatuur voelt u zich dan ook een ware professionele kok.

Uitstekend kookgemak met Gaggenau

Met Gaggenau ovens, Gaggenau koelkasten, Gaggenau vaatwassers, Gaggenau afzuigkappen, Gaggenau kookplaten heeft KitchenAid alles in het assortiment om u te voorzien van een uitstekend kookgemak. Of u nu een amateur kok of professioneel kok bent, met de apparatuur van Gaggenau bent u verzekerd van de beste kook- en bakresultaten.

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen over de apparatuur van Gaggenau of wilt u de apparatuur in het echt komen bekijken? Bezoek dan een van de showrooms van Nieuwenhuis Keukens. De deskundige adviseurs hebben al jarenlang ervaring met de apparatuur van Gaggenau en helpen u dan ook graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Home
Terug
Sluiten