Maak een afspraak!

Maak een afspraak en laat je adviseren!

Franke kranen

Franke kranen

een kraan voor iedere keuken

Franke kranen blinken uit op het gebied van kwaliteit, design en bedieningsgemak. De keukenkranen van Franke zijn ontworpen om aan de hoogste standaard te voldoen. In het uitgebreide assortiment vindt u kranen voor iedere keukenwens: van eenvoudige mengkranen tot multifunctionele 3-in-1 kokend waterkranen. Ook kiest u uit een ruim kleurenpalet: van tijdloos chroom tot brons, goud, wit of zwart. Zo is er altijd een Franke keukenkraan die aan uw wensen voldoet. Nieuwenhuis Keukens vertelt u meer over dit hoogstaande merk en het gevarieerde aanbod keukenkranen.

Maak een afspraak

Hulp nodig met het kiezen van de juiste apparatuur?

Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we alle mogelijkheden. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de gewenste stijl en functionaliteiten, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven.

Vakmanschap en technologische perfectie

Het Zwitserse merk Franke is als sinds 1911 een begrip in de keukenwereld. Aan de hand van traditioneel vakmanschap ontwerpt het merk hoogwaardige keukensystemen. Het begon allemaal met het ontwikkelen van keukenkranen. Inmiddels mag Franke zich de grootste fabrikant van keukenspoeltafels ter wereld noemen. De kranen van Franke zijn ware blikvangers met een eigentijds design en uitstekend bedieningsgemak. Ook op het gebied van technologie en innovatie laten deze kranen niets te wensen over. De keukenkranen zijn voorzien van slimme functies die u het dagelijks leven in de keuken makkelijker maken. Daarbij biedt Franke ook nog eens een 5 jaar all-in garantie.

Franke kranen voor iedere keukenstijl

De keukenkranen van Franke zijn gemaakt voor iedere keukenstijl. Heeft u een moderne, greeploze keuken? Kijk dan eens naar de kranen met een strak, vierkant design en een draaihendel. In een klassieke of landelijke keuken past juist een kraan met een elegante, ronde uitloop en twee sierlijke draaiknoppen. Eventueel zelfs in een nostalgisch bronzen of gouden kleur. Gaat u voor een klassieke, witte keuken of juist een zwarte trendkeuken? Overweeg dan een zwarte of witte Franke kraan. Deze gaan dan mooi op in het geheel wat meer rust geeft in de keuken. Of kies juist voor deze tinten om van de kraan een echte blikvanger te maken.

Bezoek onze winkel

Wilt u meer weten over Franke kranen en de mogelijkheden voor uw keuken? Maak dan een afspraak in een winkel bij u in de buurt. Onze deskundige adviseurs staan hier klaar om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen en u te voorzien van een passend advies.

Home
Terug
Sluiten